Forum Yeni Görünüm

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2012, 00:11:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

Hayırlı olsun :) Elisa hocam sizden ricam su sayfa basları ilk ve son olarak yazı eklenirse cok iyi olur cepte zor oluyorda tesekkürler

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yuuygac65 - 06 Eylül 2014, 14:47:06
Adsense tarafından kabul edilmenize sevindim. Forum kesinlikle bunu hakediyordu :) :y

OOOOOO bir sürü yeni smiley eklenmiş, çok hoş olanlar var, elinize sağlık :)

Teşekkürler :)

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Eylül 2014, 14:57:40
Yahu Bu Adsense beni takip ediyor galiba.. Kliksa dan birşeyler bakıyorum boyuna onun reklamı dönüyor  :D

Evet cookielerle takip ediliyoruz :)
Reklamlar kişilerin dolaştığı sitelere göre, dolayısıyla ilgi alanlarına göre sunuluyor :)

Alıntı yapılan: universitely76 - 06 Eylül 2014, 15:46:44
Ah kırmızı ah, gün gelir ben de senin iletilerini editler önünü arkasını yontarım :P Nedir yav bu "mobbing" tavırlar, altı üstü kırmızısın, bak adamın biri de sürekli morum deyip duruyor ama yazdıklarımıza sansür uyguluyor mu.. :PP
Zaten reklamlar tarafından birfiil takip ediliyormuş, sen git sansürünü reklamlara uygula (op)

Sadece senin mesajını değil, bu konuya aynı konu ile ilgili yazaman hemen herkesin mesajında editlenme ihtiyacı vardı :)

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Eylül 2014, 18:01:13
Sevgili kırmızı aşağıdaki reklamı tıklayınca farklı sekmede açılıyor.. Formumuz kaynaklı değildir tabiki sadece bilginiz olması adına paylaşıyorum.. Başka kaynaklar tarafından görülmesi adına açık alana yazıyorum..  :)

Biz kod giriyoruz, reklamları tek tek seçip, sen yeni, sen aynı sayfada diye seçemiyoruz :)
Kendileri öyle istiyorsa öyledir :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Elektronick - 06 Eylül 2014, 18:38:19
Hayırlı olsun :) Elisa hocam sizden ricam su sayfa basları ilk ve son olarak yazı eklenirse cok iyi olur cepte zor oluyorda tesekkürler

Tam anlamadım Elektronick,
Sayfanın en altına git veya sayfanın üstüne git butonlarından mı bahsediyoruz ?

Öyle ise diye açıklama yapıyorum, değilse bilgi verirsin :)

Bu konu daha önce konuşuldu, ben de telefondan kullanıyorum ve başka arkadaşlar da var.
Sayfa aşağı inerken zaten gerekmiyor, okuyarak ya da göz atarak iniliyor.
sayfanın en üstüne çıkmak için de, alttaki footer (mavi geniş bant) alanının ortasında yukarı ok butonunu görmüşsündür/görüyorsundur.
Ona tıklarsan sayfa başına çıkarsın :)

ElisaMcCline

Forumda zaten kullanılması dolayısıyla, genel talep olarak değerlendirilerek eklenmiştir:

($$)  :DD bu da benden olsun --> *)

6il9in

(op)
çalışkan kırmızı.  :D

Ödemeler hayırlı olsunu  ($$) yazarız artık   *)

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Kasım 2014, 10:46:53
Forumda zaten kullanılması dolayısıyla, genel talep olarak değerlendirilerek eklenmiştir:

+ bunuda isterim.  :D

Çok hoşmuş.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 27 Kasım 2014, 12:24:13
+ bunuda isterim.  :D

Çok hoşmuş.

:D
En çok Hakan ve sana lazım tabii, ilgilenenler belli oluyor bak :))

Evet, ben de bayılıyorum :D Banlanan üye avatarı yapacaktım aslında, sonra ayıp mı olur, kaldıramayan çıkar mı diye de düşündüm :D
O konuda kararsızım hala :D

Aslında ekledim yine de, ama kodu gizli şu anda :D

enderege

[ban]

(ban)

ban

IBAN...

:D  Olmuyor ya!...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 27 Kasım 2014, 17:37:13
[ban]

(ban)

ban

IBAN...

:D  Olmuyor ya!...

tutturamamışsın :D
Denk gelip yakalanmasın diye, ingilizcesini kısaltmışım :D

can70