Criptius (SCAM)

Başlatan kerem78, 22 Mart 2018, 18:53:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

singulariy

bugün durduk yere hesabıma ban atmışlar

kerem78

Alıntı yapılan: singulariy - 13 Nisan 2018, 01:32:29
bugün durduk yere hesabıma ban atmışlar

Görevler bölümündeki görevleri ip değiştirerek tamamladıysanız atmış olabilirler.

singulariy

Alıntı yapılan: kerem78 - 13 Nisan 2018, 16:46:47
Görevler bölümündeki görevleri ip değiştirerek tamamladıysanız atmış olabilirler.

siteye gelir ve bonus alma dışında girmiyordum ki yaptıkları çok saçma kafasına göre ban atacaksa kalsın

kerem78

Alıntı yapılan: singulariy - 13 Nisan 2018, 18:18:25
siteye gelir ve bonus alma dışında girmiyordum ki yaptıkları çok saçma kafasına göre ban atacaksa kalsın
Bana da ban attılar. Ip olayından dolayı mı bilmiyorum ama.

breakheart

bazen aynı siteye üyelik görevleri oluyor. Bende ip değiştirerek siteye giriyorum sıkıntı olmadı. Site içindeyken dün elektrikler gitti , sonra elektrikler gelince, site beni sadece dışarı attı. ama görev yaparken yönlendirdikleri site üyeliğimi askıya aldı. Site içindeyken ip değiştirmeyin .açıkcası elektrikler gitti diye mesaj atsak anlamazlar :)

singulariy

Alıntı yapılan: kerem78 - 14 Nisan 2018, 00:24:01
Bana da ban attılar. Ip olayından dolayı mı bilmiyorum ama.

kötü bir şey yapsak dicem evet bundan bende anlamadım ama büyük ihtimalle ip değişince acaba mesaj atsak açarlar mı

Alıntı yapılan: breakheart - 14 Nisan 2018, 00:38:06
bazen aynı siteye üyelik görevleri oluyor. Bende ip değiştirerek siteye giriyorum sıkıntı olmadı. Site içindeyken dün elektrikler gitti , sonra elektrikler gelince, site beni sadece dışarı attı. ama görev yaparken yönlendirdikleri site üyeliğimi askıya aldı. Site içindeyken ip değiştirmeyin .açıkcası elektrikler gitti diye mesaj atsak anlamazlar :)

acaba farklı ip hırsızlığı önlemek için mi

breakheart

telegram görevlerini yapmıyorum şimdilik. o programda sıkıntı. malum gündem )