İleti Kutun Dolu Uyarısı!

Başlatan ata07, 30 Eylül 2012, 02:37:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 01 Eylül 2014, 00:39:30
Elisa hocam bu ileti kutusu banada yetmiyor :)

Demekki gereksiz çok mesajınız var :P
Yoksa PM alımında sınır yok :) Silmeyip tutmak istediğiniz mesajların adedinde sınır var :)

Alıntı yapılan: nükhet - 01 Eylül 2014, 00:45:18
Ya bilgin hocam İlknur tam zeytinyağlı dolma tarifi gönderiyor, o sırada Elif limonu unutmayın yazıyor, hayda 4 tane iletiye izin var, tam birininkini okurken öbüründen geliyor, siliyorum okuyup, sonra tarifi yazamadan hepsi siliniyor, ondan sonrada adam gak guk diyor, bir dolma yapamadın diyor :D

Sizin için toplam 25 iletiye izin var :D ama siz 21 tane tuttuğunuz için 4 tane PM yeriniz kalmış :D
Hee, dolmaları görürsek artabilir tabii ki  :PP

ikose

Alıntı yapılan: nükhet - 01 Eylül 2014, 00:45:18
Ya bilgin hocam İlknur tam zeytinyağlı dolma tarifi gönderiyor, o sırada Elif limonu unutmayın yazıyor, hayda 4 tane iletiye izin var, tam birininkini okurken öbüründen geliyor, siliyorum okuyup, sonra tarifi yazamadan hepsi siliniyor, ondan sonrada adam gak guk diyor, bir dolma yapamadın diyor :D
Tamda kahve içiyordum, ortalık batacaktı haaa  -:))
ha gayret canım halledicez dolmaları..   :y  -:))

ElisaMcCline

PM ler ne için kullanılıyor bunu da görüyoruz işte :D

Bilgin' in PM lerinde de kesin açık tekel bayii adresleri ya da yakın benzincilerin konumları vardır :PP :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 01 Eylül 2014, 00:42:50
http://www.gelirkapisi.com/sitemizden-haberler/gelirkapisi-vip-uyelik/  :D

2 x VIP = 300  ??? elisa hocam yapar mı  :D ciddiyim hee  :D

Yok öyle bir uygulama :D 2x VIP *--> 2 yıllık VIP oluyor şu andaki yapı ile :D

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Eylül 2014, 00:52:13
PM ler ne için kullanılıyor bunu da görüyoruz işte :D

Bilgin' in PM lerinde de kesin açık tekel bayii adresleri ya da yakın benzincilerin konumları vardır :PP :))

Yok seninle yaptığımız geyik muhabbetleri var.. Ne söylesem iki gün sonra unutuyon napim bende saklıyom  (d)  :PP  :D  -:))

nukhet

Elisa hocam benim o 21 tane nerde duruyor, gerçekten bilmiyorum, 4 tane ileti yeri var, nereyi sileceğim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 01 Eylül 2014, 00:53:59
Elisa hocam benim o 21 tane nerde duruyor, gerçekten bilmiyorum, 4 tane ileti yeri var, nereyi sileceğim

İletilerinizde o sayfada 4 tane ileti görünüyorsa, ikinci sayfada falansınızdır. Tekrar bir bakın isterseniz.
http://www.gelirkapisi.com/pm/

hakanatik01

Daha önce dedim gene diyeyim :P PM'i topluca kaldırak hiç uğraşmayak böyle yetmiyor,etmiyorlarla :PP :D

nukhet

İkinci sayfa neresi göremedim, burada bir sayfa var, şimdi beni Hakan hocanın diline düşürmeyin Elisa hocam nolur, gene ehtiyar diyecek

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Eylül 2014, 00:57:23
Daha önce dedim gene diyeyim :P PM'i topluca kaldırak hiç uğraşmayak böyle yetmiyor,etmiyorlarla :PP :D

Yakında senin dediğine gelicez gibi :))

Alıntı yapılan: bilqin - 01 Eylül 2014, 00:53:48
Yok seninle yaptığımız geyik muhabbetleri var.. Ne söylesem iki gün sonra unutuyon napim bende saklıyom  (d)  :PP  :D  -:))

Ehehe editlemişsin :D

Sil geyikleri, unutsak da olur, geyiğin nesini tutuyosun yahu (d) ala alaa :D