İleti Kutun Dolu Uyarısı!

Başlatan ata07, 30 Eylül 2012, 02:37:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: nükhet - 01 Eylül 2014, 01:20:40
Bizim akşam yemekleri nolacak hakan hocam o zaman , evdeki herkes aç kalır :S
Muhabet kısmına açın konu yemek tarifleri diye bizde faydalanak :P :D Bide ne yemeği yahu hele abcb modum varsa "bu ne " yemeğimi yapıyonuz :PP :D

abcb

Farkettiysen dolma ve limon kelimelerini bir arada kullandım, profesyonelim ben  :PP

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 01 Eylül 2014, 01:22:11
kapasitesi o kadarmış hocam 5,ci geldiğinde doluyormuş..
bu nedenle 4 mesajı görünce hemen temizliğe başlıyorum diyor..

Kontrol ediyorum.

universitely76

Bilgin Bey iletiniz doludur efendim, size de zahmet veriyoruz ama bi zahmet temizleyi verin gelen kutunuzu.. (op)

Ama bu olay can sıkıcı olmaya başladı, ben direk yetkililerle mi irtibata geçsem.. forum dedik bağrımıza bastık ama iletişim sorunları yaşıyoruz,  lütfen çözün bu problemi diye...:)
Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

:)) ilet ilet kırmızıya söyle. Dedim kırmızıya VIPler kendi aralarında bari rahat rahat konuşsun olmuyormuş. Dün çalışkanlığı üstündeydi keşke azcık bastırsaydım pm limiti üzerine  :P

Siliyorum şimdi  (op)

6il9in

Sevgili 76 gerekli temizliğimi yaptım  :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 04 Eylül 2014, 19:42:36
:)) ilet ilet kırmızıya söyle. Dedim kırmızıya VIPler kendi aralarında bari rahat rahat konuşsun olmuyormuş. Dün çalışkanlığı üstündeydi keşke azcık bastırsaydım pm limiti üzerine  :P

Siliyorum şimdi  (op)

Ehehe, sizin PM lerinizi görmesem de silebiliyorum, toplu olarak ama :)) Tek tek seçemiyoyorum :))

O yüzden çözümü bana bırakmayın bence :PP

6il9in

'hakanatik01' adlı üyeye gelen kutusu dolu olduğu için kişisel ileti gönderilemedi!  (zopa)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 11 Eylül 2014, 00:00:43
'hakanatik01' adlı üyeye gelen kutusu dolu olduğu için kişisel ileti gönderilemedi!  (zopa)

Ahahaha :D

Bilgin, var ya hep sen kötü örnek oluyorsun bak hee  (hydr)
Daha önce yoktu böyle şeyler (d)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Eylül 2014, 00:01:28
Ahahaha :D

Bilgin, var ya hep sen kötü örnek oluyorsun bak hee  (hydr)
Daha önce yoktu böyle şeyler (d)

Yap 1500 ileti kapasitesi sende kurtul bizde  (d)  :PP