Forum Bakım Çalışmaları

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2012, 15:39:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

FF'den de baktım, önerilen siteler alt bölümlere atılan mesajlar altta ve üste son mesaj olarak gözükmüyor.

bilalyuzugullu

yaaa bakmıyoolar işte foruma :D sonrada senin browser yok ordan yüklüyoo yok burdan indiriyoo  :))  hımmm evet evet :P

Coulers79

Clixsense ve Neobux'u banlamışız, (d) arayan buluyor gerçi.

ElisaMcCline

Test' i de yaptığınıza göre, içimiz rahat etti mi bari ? :)

Coulers79

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Mart 2014, 02:12:05
Ya benim FF'de bozuksa problem değil. Diğer kullanıcılar denesinler. ::)
Clixsense ve Neobux'a attıkları mesajlar üstte ve altta gözüküyor mu?

ElisaMcCline

Site bana torpil mi yapıyor yani :)

Browser ayarlarında siteyi yeniden yüklemek için aralıklar vardır aslında.
Son dönemde ilgilenmedim. Ayarları hangi browserda nerede bilmiyorum.
Ctrl + F5 yaptığınızda da mı o bilgi değişmiyor diye sorayım en azından. Çünki bende değişiyor.

6il9in

Elisa hocam formda bugünde mobil iken de şöyle bişeyle karşılaştım. Şimdi de pc karşısında karşılaşınca yazayım dedim. Konu ile alakalı değil ama buraya yazım dedim.

Formda herhangi bir yerde konu okurken sağ üstte xxx şu yanıtı verdi diye yazıyor. ama bu xxx üye online değil. ve yorum yapılan konuda son konu değil. xxx sadece bil alıntıdır..

Bilgi paylaşmak istedim. Bugün bir kaç kere bu sorunla karşılaştım..  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 05 Nisan 2014, 02:47:56
Elisa hocam formda bugünde mobil iken de şöyle bişeyle karşılaştım. Şimdi de pc karşısında karşılaşınca yazayım dedim. Konu ile alakalı değil ama buraya yazım dedim.

Formda herhangi bir yerde konu okurken sağ üstte xxx şu yanıtı verdi diye yazıyor. ama bu xxx üye online değil. ve yorum yapılan konuda son konu değil. xxx sadece bil alıntıdır..

Bilgi paylaşmak istedim. Bugün bir kaç kere bu sorunla karşılaştım..  :)

Okunmamılşarı sistem arada yolluyor.
Okunmamış iletilerin var demekki ;)

Şu andaki yapıda çok eskiler de bilgi olarak geliyor okunmamışsa, bunu kısa bir süreye indreceğiz yakında ;)

bilalyuzugullu

sen hem okuma konuları, hemde yok efendim o geliyor bu gidiyor diye şikayet et :D tümünü okunmuş sayıver olsun bitsin :D

o zaman sadece tazeler gelir :y hatta havada yakalayıp uyarıya tıklarsan saniyesi saniyesine takip etmiş olursun konuyu :D

enderege

Alıntı yapılan: bilqin - 05 Nisan 2014, 02:47:56

Formda herhangi bir yerde konu okurken sağ üstte xxx şu yanıtı verdi diye yazıyor.

Tamamen hayal ürünü gördüklerin. Gerçeği yansıtmıyor. Ne içtin? :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.