Forum Bakım Çalışmaları

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2012, 15:39:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

No problem, taam mı? Anlaşıldı taaamam.

hakanatik01

sess sess 1-2 forum asayiş berkemal gidip yatalım :D

FilmsizKalma

Ben foruma girerken sorun yaşıyorum  yönetim bunun hakkında da bir calisma yapabilir mi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Şubat 2014, 16:14:50
Ben foruma girerken sorun yaşıyorum  yönetim bunun hakkında da bir calisma yapabilir mi :)

Tabii ki yaparız, yabancı mısın (a)

Kaç kişilik bir ekip olsun, nerene çalışalım :D
Ben dyorum ki yüzüne çalışmayalım, yazık şimdi, gençsin :D Hem yengeye de ayıp olur :))

FilmsizKalma

abooooo şiddet var. Sorun yok girebiliyorum :D

6il9in

Formda Çalışma yok ama server kaynaklımıdır benim hesabımla mo alakalı bilmiyorum. http://www.gelirkapisi.com/unread/ son konu    
"FuseBux" Flying Madman yorum yapmış konuyu okudum yine aynısı çıkıyor. Okunmuş say yaptım okunmuş sayılmıyor. Ana sayfada Son İleti: "Ynt: Eprofitbux " ( Bugün, 19:40:37 )

görünüyor.. Anlamadım ama neyse. Bazı konuları göremiyeceğim anlamına geliyor...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 08 Mart 2014, 19:48:39
Formda Çalışma yok ama server kaynaklımıdır benim hesabımla mo alakalı bilmiyorum. http://www.gelirkapisi.com/unread/ son konu    
"FuseBux" Flying Madman yorum yapmış konuyu okudum yine aynısı çıkıyor. Okunmuş say yaptım okunmuş sayılmıyor. Ana sayfada Son İleti: "Ynt: Eprofitbux " ( Bugün, 19:40:37 )

görünüyor.. Anlamadım ama neyse. Bazı konuları göremiyeceğim anlamına geliyor...

Örneğin 4 sayfaya 2.,nci sayfadan girdin, ve sona geçtin ya da 2.inci sayfada bir mesajı yanıtlayarak sonra geçtin.
Bu gibi drumlarda arada geçtiğin bir sayfa olunca yapıyor. Okumadan geçtiğin sayfa olmayacak :D Yoksa  (zopa) :D

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Mart 2014, 22:45:04
Örneğin 4 sayfaya 2.,nci sayfadan girdin, ve sona geçtin ya da 2.inci sayfada bir mesajı yanıtlayarak sonra geçtin.
Bu gibi drumlarda arada geçtiğin bir sayfa olunca yapıyor. Okumadan geçtiğin sayfa olmayacak :D Yoksa  (zopa) :D

Okuyom Okuyom..  (d)

Okumuduğum için böyle oldu. Demek ki okumamı beğenmemiş. Neyse düzeldi.. Hoş geldin diyelim mi hocam.. добро пожаловать  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 08 Mart 2014, 23:50:26

добро пожаловать  :g
Hepiniz sökmüşssünüz maaşallah, forum bunlardan kaynıyor :D

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Mart 2014, 23:51:59
Hepiniz sökmüşssünüz maaşallah, forum bunlardan kaynıyor :D

Bir dahaki Rusya veya civarı Ülke Gezilerinizde bizi en azından yanınızda çanta taşıyıcı olarak götüresiniz diye söktük....  (d)