Finvance (SCAM)

Başlatan ghostlesh, 02 Ekim 2012, 02:50:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ghostlesh

(scm)

SCAM

77 gündür aktif olan bir site. MNO'dan Aralık 26'ya kadar banner almış.Bu bir kaçış stratejisi mi yoksa uzun vade düşüncesimi derken birden yatırım yaptım.  :g

The Plan in a Nutshel: 8% Daily for 28 days
Conditions on Interest Earning: 5 days each week (business days)
Total ROI for 28 days: 160% return on investment
Option to Re-Invest (Compound): yes
Minimum Investment: $20

Hafta içi %8 olmak üzere 28 gün boyunca toplamda %160 kār sağlıyor.

Min. yatırım: $20 

%5 ref. komisyonu

Ayın 30'unda $120 yatırım yaptım. $9.60 komisyon vermiş.Kısa bir süre çekmeyip geri yatırıcam.

aydemir

ben zamanında geri yatırımın ne olduğunu kavrayamamıştım bu sitede. %90 compound seçeneği ile yatırdığım paranın aynısını geri aldım sonunda :D

Maverickk

Hocam çok akıllıca bir hareket değil bence.Bu sitenin admini gerçekten büyük bir iş başardı ve kimse bu kadar gideceğini tahmin etmiyordu ama miladı dolmak üzere bence...

ghostlesh

aydemir hayırlı olsun  ;)

Maverickk haklısın belki de.Dediğim gibi ben de ikilemde kaldım ve bir anda yatırıverdim.En azından geri yatırma konusunda sözüne kulak asıcam.Yani geleni çek yapacam  :y

ElisaMcCline

Yeni site hayırlı olsun :)
Baskalım daha önceki kazandığını HYIP aleminden çıkarabilecek misdin.. Yoksa "bu aleme giren para bir daha çıkamaz" mı diyeceğiz :D

ghostlesh

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Ekim 2012, 13:10:46
Yeni site hayırlı olsun :)
Baskalım daha önceki kazandığını HYIP aleminden çıkarabilecek misdin.. Yoksa "bu aleme giren para bir daha çıkamaz" mı diyeceğiz :D

Hocam 17\18 takvim gününde parayı çıkartcaz sonrası kâr olacak (umarım)  O:-)

ghostlesh

Alıntı yapılan: ghostlesh - 02 Ekim 2012, 15:55:49
Hocam 17\18 takvim gününde parayı çıkartcaz sonrası kâr olacak (umarım)  O:-)

İşte bahsettiğim o günlerden birindeyiz.  :-[

Alıntı Yapfee almadan kazançları exchance yapabilirsiniz.Ben stp yatırdım sürekli LR çekiyorum  :g

cavoz

Alıntı yapılan: ghostlesh - 18 Ekim 2012, 18:51:45
İşte bahsettiğim o günlerden birindeyiz.  :-[

hocam 2 sorum olacak:
1) ömrü ne kadar daha vardır sizin tahmininize göre. %8 çok büyük komisyon, onun için düşündürüyor.
şimdi başlasak anaparadan önce patlar mıyız? yoksa ödemelerine devam edip kara geçirir mi?
2) sanırım ödemeyi anlık ya da günlük yapıyor. ben sadece stp kullanıyorum. stp için de bu kadar hızlı ödeme yapıyor mu? bilginiz var mı?

cevaplarsanız sevinirim. iyi kazançlar.

ghostlesh

Alıntı yapılan: cavoz - 24 Ekim 2012, 15:00:09
hocam 2 sorum olacak:
1) ömrü ne kadar daha vardır sizin tahmininize göre. %8 çok büyük komisyon, onun için düşündürüyor.
şimdi başlasak anaparadan önce patlar mıyız? yoksa ödemelerine devam edip kara geçirir mi?
2) sanırım ödemeyi anlık ya da günlük yapıyor. ben sadece stp kullanıyorum. stp için de bu kadar hızlı ödeme yapıyor mu? bilginiz var mı?

cevaplarsanız sevinirim. iyi kazançlar.

Daha önce de demiştim mno  dan 2.aya kadar banner satın almış ki ayrıca talkgold da etiketli durumda.bi çok monitörde en iyi kazandılar arasında.bunlara sebep girmiştim.120 yatırmıştım ve şimdilik 50$ kara geçtim.daha devam eder mi sorusuna cevap veremem.illâ girmek istiyor ve güvenmiyorsan kafana takmayacak bi rakamla girebilirsin.

Başlarda yatırmış olduğum stp yi sabah istediğimde akşama ödeme geliyordu.sonraları lr den istemeye başladım ve 3-5 saate ödeme geliyor.

tolgacan86

Siteye yatırım yapılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum, sitenin ödeme sorunları başladı..

ghostlesh kesin bilgileri verir misin sitenin durumu hakkında? Üye olacak varsa uyaralım..