çok kolay teklif - 0.15$ liberty reserve kazan

Başlatan behnam2016, 03 Ekim 2012, 19:42:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

behnam2016

Site SCAM olduğu için teklifin geçerliliği sona ermiştir;
selam,
Sizin için kolay teklifim var. Bu siteye benim ref linkim ile üye olup 100 tıklama yapan herkese [SIZE=3]0.15$ libertyreserve[/SIZE] veriyorum

-Sitede her gün yaklaşık 20-25 reklam oluyor, o zaman teklifi 4 gün içinde tamamlaya bilirsiniz

-Sitede önceden hesapınız varsa, onu silip benim ref linkimle yeni hesap aça bilirsiniz (dıkkatınızde olsun ki eski statikleriniz silinecek)

[SIZE=3]-Bu teklifi bitirip paranızı aldıktan sonra, isterseniz devam ede bilirsiniz. siteden kazandığınız paraya  ben 25% ekstra vereceğim
[/SIZE]

Teklifi yaptıkdan sonra (100 tıklama) bu konuda username ve liberty ID nizi yazın, en yakın zamanda paranızı göndereceğim

ElisaMcCline

Teklifinizi onayladım, ancak arada gelip konuyu kontrol etmeniz gerekmekte.

behnam2016

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Ekim 2012, 00:23:22
Teklifinizi onayladım, ancak arada gelip konuyu kontrol etmeniz gerekmekte.

Teşekkürler, ben her gün konuyu kontrol edecem  (a)

ikose

Destek tıklarına başladım.. Hayırlı olsun konunuz..  (a)
Konu ile ilgilendiğiniz ve  ödeme bilgilerini paylaştığınız sürece destek tıklarına devam ederim..
Bol kazançlar..  ($)

behnam2016

Alıntı yapılan: ikose - 04 Ekim 2012, 14:08:58
Destek tıklarına başladım.. Hayırlı olsun konunuz..  (a)
Konu ile ilgilendiğiniz ve  ödeme bilgilerini paylaştığınız sürece destek tıklarına devam ederim..
Bol kazançlar..  ($)

Yardımınız için çok çok teşekkürler, istegiğniz zaman 0.15$nizi göndere bilirim   :), dün 3$ fiyatına sitede upgrade ettım, bir kaç gün içinde ödeme alcam, anında forumda haber verecem  :y

ikose

Alıntı yapılan: behnam2016 - 04 Ekim 2012, 14:23:07
Yardımınız için çok çok teşekkürler, istegiğniz zaman 0.15$nizi göndere bilirim   :), dün 3$ fiyatına sitede upgrade ettım, bir kaç gün içinde ödeme alcam, anında forumda haber verecem  :y
Bunu 0,15 için yapmadım.. Biraz öncede belirttim..
Destek tıkına başladım.. Yeni üyeliğinde Hayırlı olsun..

behnam2016

Alıntı yapılan: ikose - 04 Ekim 2012, 14:27:05
Bunu 0,15 için yapmadım.. Biraz öncede belirttim..
Destek tıkına başladım.. Yeni üyeliğinde Hayırlı olsun..

Tekrar teşekkürler hocam  :), sizde her hangi yeni sitede destek tıklama isterseniz bana haber verin. Ne kadar kuçuk olsada yardım ede bilceğimden sevinirim