Sirius Union (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 05 Ekim 2012, 17:13:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

(scm)

İlk defa Hyip tanıtıyorum inş yanılmamışımdır.

Aldığım ilk ödemem. Aynı gün geldi.

Site 1 ekimde açıldı yani daha 4 gün oldu. Tek bir ödeme planı var oda; hafta içleri günlük %12 veriyor ve 11 iş günü veriyor. Toplamda %132 alıyoruz yani. Min yatırım $10. Egopay, STP, LR, Perfect Money ile yatırım yapabilir/alabilirsiniz. 10% ref komisyonu var. Ben $100 yatırdım..

tolgacan86

...........

doruk58

linkinle üye oldum. 25$ yatırdım. süre 11 değil galiba 15 gün.
Tron Wallete üye olmak için lütfen imzama tıklarmısınız
https://pazaryeli.blogspot.com/2020/12/tron-wallet-ile-ceteritas-sitesine-kayt.html

tolgacan86

Alıntı yapılan: doruk58 - 08 Ekim 2012, 17:45:38
linkinle üye oldum. 25$ yatırdım. süre 11 değil galiba 15 gün.

Teşekkürler refli linkimle üye olduğunuz için hayırlı olsun, umarım zararlı çıkmayız..

Buda sitedeki İnvestment Plan ;

Investment Plan
12% daily for 11 business days.
Total 132% (your principal + 32% profit) Minimum investment $10.
Maximum investment $10'000.

yani 11 iş günü şeklinde, tabi hafta sonlarıda ekleyince toplam süre 15 gün oluyor ancak hafta sonları ödeme yapmıyor. :)

tolgacan86

Merak edenler için hesap durumum şu şekilde;

Account Balance:   $0.00
Earned Total:   $72.00
Pending Withdrawal:   $0.00
Withdrew Total:   $74.50
Active Deposit:   $100.00

Ayın 3 ünde kayıt yaptım ve yatırdım parayı. MMG'den ve Talkgolddan takip ettiğim kadarıyla bu hafta siteye yatırım geçen haftaya oranla artış gösterdi. Bu bende bir tur daha döner düşüncesi uyandırdı açıkçası. Önümüzdeki hafta yatan parayıda çekmeyip yeniden yatırmayı düşünüyorum.

tolgacan86

Yatırım yapmayın arkadaşlar bu siteye, şu anda ödemelere devam ediyor ancak sona yaklaştı çok sıkıntılı durumda..

tolgacan86

Sağolsun az buçuk kazandırdı site ancak artık...

SCAM

HİMMET BUYUKVADI İSİMLİ ARKADAŞ BUGÜN REFİM OLMUŞ, SAKIN YATIRIM YAPMA! 3 GÜN ÖNCE YATIRIM YAPILMAMASI KONUSUNDA UYARMIŞTIM!