Bitcoinminegame.com ( SCAM )

Başlatan smbllr424, 22 Nisan 2018, 23:04:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

smbllr424

24 saatliğine depositlere %5 bonus var,

pyremis

Alıntı yapılan: smbllr424 - 02 Haziran 2018, 00:45:21
24 saatliğine depositlere %5 bonus var,
bugün sizin linkinizle siteye kaydoldum ve payeerden 4.50 dolar yatırdım site hoşuma gitti ve qiwi den 500 ruble daha yatırıyım dedim fakat 15 dakka oldu ödemem siteye gelmedi

smbllr424

Alıntı yapılan: pyremis - 02 Haziran 2018, 21:26:28
bugün sizin linkinizle siteye kaydoldum ve payeerden 4.50 dolar yatırdım site hoşuma gitti ve qiwi den 500 ruble daha yatırıyım dedim fakat 15 dakka oldu ödemem siteye gelmedi
@pyremis chat tan yaz durumu..hızlı bi şekilde ilgileniyorlar, gönderiyi kopyalayıp dogrudan chattan at olmazsa

pyremis

Alıntı yapılan: smbllr424 - 02 Haziran 2018, 21:39:04
@pyremis chat tan yaz durumu..hızlı bi şekilde ilgileniyorlar, gönderiyi kopyalayıp dogrudan chattan at olmazsa
yazdım bakalım ama hemen cevap verecekler gibi durmuyo admin en son saat 3 te chate mesaj yazmış

smbllr424

Alıntı yapılan: pyremis - 02 Haziran 2018, 21:50:43
yazdım bakalım ama hemen cevap verecekler gibi durmuyo admin en son saat 3 te chate mesaj yazmış
qiwi  cüzdan kullanmadım, işleyişini bilmiyorum..cüzdan kaynaklımı site kaynaklımı..kullanıcı adını özelden yaz bana yakalarsam bende söyliyim, birde yatırdıgın tam miktarı yaz

pyremis

Alıntı yapılan: smbllr424 - 02 Haziran 2018, 21:52:44
qiwi  cüzdan kullanmadım, işleyişini bilmiyorum..cüzdan kaynaklımı site kaynaklımı..kullanıcı adını özelden yaz bana yakalarsam bende söyliyim, birde yatırdıgın tam miktarı yaz
nick: pyremis

pyremis

chate birisi msg'm silindi yazmış scam demiş bide benim toplam yatırdığım 13 dolar çöp oldu galiba

smbllr424

Alıntı yapılan: pyremis - 02 Haziran 2018, 21:58:21
nick: pyremis

e burda zaten in proces yazıyor, işleniyor henüz..

qiwi cüzdanla deposite girince bu uyarı çıkıyor..

Yorumda (not) ödeme numarasını eklediğinizden emin olun.

Aktarım kurallarına uymazsanız veya gereksiz bilgileri belirtmezseniz, ödemeler işleme alınmayacaktır.

* Paranın bakiye transferi - Ödeme yapıldıktan sonra 24 saat içinde!

pyremis

Alıntı yapılan: smbllr424 - 02 Haziran 2018, 22:08:11
e burda zaten in proces yazıyor, işleniyor henüz..

qiwi cüzdanla deposite girince bu uyarı çıkıyor..

Yorumda (not) ödeme numarasını eklediğinizden emin olun.

Aktarım kurallarına uymazsanız veya gereksiz bilgileri belirtmezseniz, ödemeler işleme alınmayacaktır.

* Paranın bakiye transferi - Ödeme yapıldıktan sonra 24 saat içinde!
Anında olmasını bekliyordum ben neyse bekleyelim ödeme numarasını yazayım supporta da yazayım hatta