Fiboinvest.com - (SCAM)

Başlatan utkuberk, 28 Nisan 2018, 18:14:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetbey

(str) Bi4 ile 2017 yılı içerisinde güzel kazanç sağladığım şirkete Fibo Invest olarak devam etmekten mutluyum. İlk yatırımımı yaptım.  ($$)

(str) Aklınıza takılanları açık şekilde sorabilirsiniz.

(str) Şunu belirtmek isterim ki yola başladığım Bi4 firması ile sadece kar elde etmedim. Bu şirket ve firma personeli olan @Developer sayesinde Btc nin en alevli zamanlarında piyasaya çıkan fason HYIP yatırım şirketlerinden de uzak durmama yardımcı oldu. Reel kar marj dağılımı ve piyasa da var olma süresi, Dünya üzerinde bu sürede ödenmemiş hesabı bulunmayan, hiçbir üye sorunu olmayan yegane firma olduğuna o zamandan beri kanaat getirdim.

[spoiler] [/spoiler]

utkuberk

:y hayırlı olsun @mehmetbey bol kazançlar ($$) sanırım Medium Paket aldın. (ok)

mehmetbey

Alıntı yapılan: utkuberk - 08 Mayıs 2018, 17:48:53
:y hayırlı olsun @mehmetbey bol kazançlar ($$) sanırım Medium Paket aldın. (ok)

Teşekkür ederim @utkuberk hocam. Medium geliyor o paraya ancak  :)   ($$)

emreyurt999

bu site hakkında bilgisi olan var mıdır

Developer

Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

emreyurt999

hocam bu şirket ne zamandır var acaba

Developer

2016 Hazirandan beri faaldır. İlk konu linkide tanıtımda mevcuttur.

Alıntı yapılan: utkuberk - 28 Nisan 2018, 18:14:01
Fibo Invest, Canada merkezli uzun vadeli bir yatırım programıdır. 16 Haziran 2016'dan beri faal olan Btcinv4u grubunun kurucusu Louis Beckett tarafından, Bireysel müşterilere ait ayrılmış projesidir. Yatırım paketi Haftalık, Aylık ve Yıllık kazanç paketleri mevcuttur.

16.06.2016 - 30.12.2017 550 Günlük Konumuz: https://www.gelirkapisi.com/yatirim-siteleri/btcinv4u-uzun-vadeli-kazanc-sistemi/

Developer

Starter paket girişi 100$'a, üst limiti 500$'a yükseltilmiştir.

Herkese bol kazançlar.

Developer

Aylık ve Yıllık paketler tükenmiştir. 1 Haziran itibari tüm paketler tekrardan haftalık olarak aktif edilmiştir.

Ana konu yeni paketlere göre güncellenmiştir.

Herkese bol kazançlar.

ahm-mnz

paylaştığınız sitenin referans sitemi yokmuş gibi görünüyor. benim düşünceme göre referans sistemi yoksa o site ve sistem herzaman daha güvenlidir. siteyi derinlemesine incelemek lazım.