skrill acil yardım

Başlatan bykazancom, 30 Nisan 2018, 14:44:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bykazancom

arkadaşlar malum payza kapandı clixsenseden para çekmek için skrill kullanmak istiyorum  kullanan varsa ne kadar olursa para aktarabiliyoruz  çekim masrafları var mı  enpara kartımıza çekebilirmiyiz çekerken ne kadar kesinti olur bunlar hakakında yardımcı olursanız sevinirim

magnumrox3

Banka hesabına çekiş masrafı 5.50 euro.

pendik34

bitcoin alıyorum skril ile

bykazancom

Alıntı yapılan: pendik34 - 01 Mayıs 2018, 16:44:25
bitcoin alıyorum skril ile

skrill size satsam alırmısınız

enderege

Skrill hesabım yok ama dhgate sitesinden skrill ile alış veriş yapabiliyorsunuz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bykazancom

Alıntı yapılan: enderege - 01 Mayıs 2018, 17:49:32
Skrill hesabım yok ama dhgate sitesinden skrill ile alış veriş yapabiliyorsunuz.

usta alışveriş iyi ama kullanmak istemiyorum nakit lazım sağol bilgilendirme için

Futurenet

Alıntı yapılan: enderege - 01 Mayıs 2018, 17:49:32
nasil aliyoruz? Ogrenebilmemiz icin detayli anlatim yapabilir misiniz

enderege

Alıntı yapılan: Futurenet - 01 Mayıs 2018, 17:58:51
nasil aliyoruz? Ogrenebilmemiz icin detayli anlatim yapabilir misiniz

Skrill hesabım yok. Sadece sitede skrill in geçtiğini gördüm. Muhtemelen alış veriş sırasında ödemeye geçince Paypal gibi login oluyorsundur.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Futurenet

Alıntı yapılan: enderege - 01 Mayıs 2018, 18:03:27
Skrill hesabım yok. Sadece sitede skrill in geçtiğini gördüm. Muhtemelen alış veriş sırasında ödemeye geçince Paypal gibi account oluyorsundur.
yok hesabi sormadim ordan nasil islem yapiliyor diye atar misiniz site linkini bi bakmak isterim

bykazancom

The Skrill Email (email) has already been assigned to another account   clixsenseye skrill emaili yazım yuklemek istediğimde bu uyarıyı alıyorum neden acaba