Firefaucet - AutoFaucet

Başlatan MarazEfendi, 02 Mayıs 2018, 22:30:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ivedidahi

shortlinklerde sorun yaşıyorum captalarda bir süre sonra sadece skip yazısı çıkıyor 3 dakka tıkladım hala aynı değişmiyor.

MarazEfendi

Alıntı yapılan: meola147 - 30 Haziran 2020, 00:33:00
@MarazEfendi Referansınız oldum.  (str) Binance ile otomatik çekim yapmak istiyorum ama Binance buna izin verir mi? Sonuçta çok kısa sürelerle yolluyor. Ve az Doge yolladığı için binance ya kabul etmezse? Bu iki dediğim olayı çok araştırdım hiç sonuç alamadım. Binance Doge cüzdanımı gösterdiği yerde bu durumlardan bahsetmemiş.

Teşekkürler   :)

Site binanceye anında gönderim yapmaz ancak site balancesine coinleri toplayıp ordan gönderebilirsiniz. Binanceden minimum deposit miktarını öğrenmenizi tavsiye ederim. Bir başka withdraw yolu ise FaucetPay kullanmak settings kısmından mailinizi ekleyerek anında FaucetPaye çekebiliyorsunuz ancak direct paymentlar anında olmaz.

MarazEfendi

Alıntı yapılan: ivedidahi - 30 Haziran 2020, 13:19:58
shortlinklerde sorun yaşıyorum captalarda bir süre sonra sadece skip yazısı çıkıyor 3 dakka tıkladım hala aynı değişmiyor.

Shorlink servislerinden kaynaklı bazen böyle problemler olabiliyor.

MarazEfendi

Konu sitedeki değişikliklere göre yeniden düzenlenmiştir

lutch

Sitenin sistemi çok iyi ve kazançlı bu rewards kısmı özellikle.Level sıfırlanıyor mu bu arada yoksa sınırsız mı ?

MarazEfendi

Alıntı yapılan: dokansent - 23 Ağustos 2020, 14:23:13
Sitenin sistemi çok iyi ve kazançlı bu rewards kısmı özellikle.Level sıfırlanıyor mu bu arada yoksa sınırsız mı ?

sınırsız :)

MarazEfendi

sheytan38

eğlenceli bi siteymiş ya, level atlayağım diye claim kasıyoz :D sonuca bakarsan 3 günde 5 doge ama niyeyse kendimi alamıyorum uğraşıyorum