Firefaucet - AutoFaucet

Başlatan MarazEfendi, 02 Mayıs 2018, 22:30:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sheytan38

indirip oynadığınız oyun varmı, kolay level kasılan

regortaz

Alıntı yapılan: sheytan38 - 06 Ekim 2020, 17:43:04
indirip oynadığınız oyun varmı, kolay level kasılan
Buradan yapmadım ama Clixsense üzerinden King of Avalon ve Rise of Kingdoms yaptım bu ay içinde. Toplam 23 dolar civarı olması lazım. Avalon kolay, 3 gün içinde bitiriliyor. RoK'u bitirmek bir haftayı geçiyor.

MarazEfendi

Alıntı yapılan: regortaz - 06 Ekim 2020, 16:09:00
Yüksek puanlı anket yakalamak lazım. Oyun indirip oynama offerları da çok puan verir. Ya da ref geliri gerekiyor.

Ref gelirlerinden puan gelmiyor.

sheytan38

Alıntı yapılan: regortaz - 06 Ekim 2020, 19:11:54
Buradan yapmadım ama Clixsense üzerinden King of Avalon ve Rise of Kingdoms yaptım bu ay içinde. Toplam 23 dolar civarı olması lazım. Avalon kolay, 3 gün içinde bitiriliyor. RoK'u bitirmek bir haftayı geçiyor.

sadece iki oyundan 23 dolarmı aldınız, burda oynadığımda hesaplıyorum 5 dolara tekabül eden bir geliri oluyor

regortaz

Alıntı yapılan: sheytan38 - 07 Ekim 2020, 14:13:31

sadece iki oyundan 23 dolarmı aldınız, burda oynadığımda hesaplıyorum 5 dolara tekabül eden bir geliri oluyor
Evet sadece iki oyundan. RoK $17.5, Avalon da $5 küsür ödedi. Siteden siteye hatta offer wall'dan offer wall'a değişiyor oyun ücretleri. Ayrıca aynı oyunun farklı level seviyelerine göre farklı ücretleri oluyor. Örn. Level 13'e kadar ana kaleyi yükselt: $1, level 15'e kadar $2 vb. Ben Clixsense'in kendi offers kısmından yapmıştım herhangi bir wall kullanmadım. Hangi site/wall'da en yüksek ücret ödeniyorsa oradan yapmak daha mantıklı. Hatta BlueStacks kullanarak birden fazla kez tamamlanabilir farklı yerlerden ama ban yememek için dikkatli olmak lazım.

sheytan38

offer dan lords mobile i indirdim

1. Play Lords Mobile
2. Attack a level 2 monster
3. Redeem your points!
* New Users Only!

bu şekilde 3 görev vardı, level 2 canawara saldırdım, puanları kullanın demekle ne demek istediğini anlayamadım, bu görevi yapan varsa yardımcı olabilirmi

smbllr424

Alıntı yapılan: sheytan38 - 04 Kasım 2020, 16:17:00
offer dan lords mobile i indirdim

1. Play Lords Mobile
2. Attack a level 2 monster
3. Redeem your points!
* New Users Only!

bu şekilde 3 görev vardı, level 2 canawara saldırdım, puanları kullanın demekle ne demek istediğini anlayamadım, bu görevi yapan varsa yardımcı olabilirmi
bu görevi daha önce baska sitede başka şekilde tamamlamıştım..kaleyi seviye 10 yap diyordu..yaptım iyide kazanç vermişti..
burada üye olup level 2 canavara saldırınca görev tamamlanıyor..3 görev değil puanları alacağını söylüyor..
fakat bu görevi o cihazda sadece 1 defa yapabiliyorsun daha önce indirilmişse cihaza kabul etmez..

sheytan38

oynamadım ama indirmiş olabilirim belki, çünkü canavara saldırdım ama herhangi bir kazanç olmadı. silelim bari :)

sheytan38

yeni gelen değişikliklerle coin değilde dolar kazanıyormuş gibi olduk, coinlerin aşırı yükselmesi ile de elimizdeki coinlerin miktarı düştü, çekim limitine ulaşmak zorlaştı

Yulin