Electroneum - Telefonunla Mining Yap ( ETN )

Başlatan recep1852, 15 Mayıs 2018, 19:26:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hispasat

Alıntı yapılan: METROPOL - 18 Mayıs 2018, 18:39:34
bende de sıkıntı olmuyor..
bu arada hash güçlerini alalım bakalım kim ne kuvvetle kazıyor..

(spk)       30

malatyadetay

Alıntı yapılan: hispasat - 18 Mayıs 2018, 18:42:47

(spk)       30
aynen benim de 30 ile 31 arası küsüratlarda kazıyor..
günlük hesap yaptın mı hiç..30 ile ne kadar kazılıyor günlük yada saatlik..

hispasat

Alıntı yapılan: METROPOL - 18 Mayıs 2018, 18:44:12

(spk)   Hayır hesap yapmadım   

recep1852

Alıntı yapılan: METROPOL - 18 Mayıs 2018, 18:44:12

Benimde 30. Maksimum hız 30 galiba. Böyle coinlerde difficult denen şey olur kazan kişi sayısı ne kadar artarsa o kadar az coin çıkartılır şeklinde basit bir mantıkla. Ben yaklaşık 1 ay önce uygulamayı kurduğumda 30 Hash Rate ile günlük 10 ETN kazabiliyordum. Şuan biraz azaldı gibi ancak hesap yapmadım.

Kamrey

Alıntı yapılan: METROPOL - 18 Mayıs 2018, 18:39:34
bende de sıkıntı olmuyor..
bu arada hash güçlerini alalım bakalım kim ne kuvvetle kazıyor..

Suan bendeki hash 30,87 h/s

hispasat

Alıntı yapılan: recep1852 - 18 Mayıs 2018, 18:48:17
Benimde 30. Maksimum hız 30 galiba. Böyle coinlerde difficult denen şey olur kazan kişi sayısı ne kadar artarsa o kadar az coin çıkartılır şeklinde basit bir mantıkla. Ben yaklaşık 1 ay önce uygulamayı kurduğumda 30 Hash Rate ile günlük 10 ETN kazabiliyordum. Şuan biraz azaldı gibi ancak hesap yapmadım.

(spk)   ödemeleriniz hayırlı olsun      ($$)

MarazEfendi

ekran açık kalacak diye birşey yok arkadaşlar aylardır kullandığım miner arka planda sorunsuz çalışır. internet bağlantınız kesilirse ancak durur ve elinizle tekrar açmanız gerekir.

dehzali

arkadaşlar birşey kafama takıldı. telefonun performansını nasıl etkiliyor. kullanımda sıkıntı yaşıyor musunuz. ayrıca şarj ve internet harcaması ne kadar genel anlamda bilgi vericek olan var mı?

recep1852

Alıntı yapılan: dehzali - 19 Mayıs 2018, 17:38:04
arkadaşlar birşey kafama takıldı. telefonun performansını nasıl etkiliyor. kullanımda sıkıntı yaşıyor musunuz. ayrıca şarj ve internet harcaması ne kadar genel anlamda bilgi vericek olan var mı?

Isınma,kasma vs. şu ana kadar normal kullanımda bir sıkıntı yaşamadım. Biraz şarj yiyor. Çok fazla internet harcamıyor bağlansın yeter.

malatyadetay

aynen internet harcaması anlamında bir sıkıntı yaşamadım..şarj yediği ise bir gerçek..