Skrill Payeer Perfect-Money Coinler alinir satilir. Bankaniza EFT olarak odenir

Başlatan broker, 07 Haziran 2018, 13:59:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokhandangir

Alıntı yapılan: broker - 19 Kasım 2018, 14:35:25
PM yollandi
Gerçekten sorunsuz alışveriş Skrill takasım gerçekleşti herşey için teşekkürler dürüst insan.

prayer

Hocam merhaba, yurtdışı gelen para transferleri için sizinle PayPal anlaşması yapabilir miyiz? Pm atabilir misiniz?  :)

broker

Alıntı yapılan: prayer - 30 Kasım 2018, 13:58:27
Hocam merhaba, yurtdışı gelen para transferleri için sizinle PayPal anlaşması yapabilir miyiz? Pm atabilir misiniz?  :)
PM yollandi

Ufuko

Selam @broker

Benim Neteller ihtiyacım var ama Skrill'e kredi kartıyla bakiye yüklediğim için onu Skrill'den Netellere aktaramadım :)

Komisyonuyla beraber ben size Skrill göndersem siz bana Neteller gönderseniz gibi bir alışveriş yapabilir miyiz :D

broker

Alıntı yapılan: Ufuko - 05 Aralık 2018, 12:47:47
Selam @broker

Benim Neteller ihtiyacım var ama Skrill'e kredi kartıyla bakiye yüklediğim için onu Skrill'den Netellere aktaramadım :)

Komisyonuyla beraber ben size Skrill göndersem siz bana Neteller gönderseniz gibi bir alışveriş yapabilir miyiz :D
malesef neteller hesabim yok.skrill paypal ve bankalar arasi trasfer yapabiliyorum.

Ufuko

Alıntı yapılan: broker - 05 Aralık 2018, 12:57:02
malesef neteller hesabim yok.skrill paypal ve bankalar arasi trasfer yapabiliyorum.
Skrill'den Neteller'e aktarım var o sebeple  (hp)
Ama Kredi kartıyla yüklenen Skrill bakiyesini aktarmıyor orada yardım lazım  :D

Edit: Neteller hesabından girip talep etmek gerekiyormuş, yine olmadı  :)

Ben sizden normal Skrill bakiyesi alayım kendim aktarırım :) $20 Skrill için TL teklifi alabilir miyim, EFT ile gönderebilirim  :) :)

doganays

skrill bozdurmak istiyorum.ne kadar hızlı dönebilirseniz o kadar güzel olur benim için.

broker

doganays

hocam çok acil lazımdı hallettim. saolun yine de bidahaki sefere size denk geliriz umarım

broker