Clickfight ( DEVİR KONUSU )

Başlatan Futurenet, 08 Temmuz 2018, 23:10:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Site Hakkında Genel Bilgi:
Solo veya gruplar halinde savaşabileceğiniz eşsiz bir hacker temalı Browsergame
Multiplayer Browsergame oynarken Bitcoin kazanın! En güçlü hacker olmak için güçlü NPC'leri veya diğer oyuncuları benzersiz bir alanda savaşın!

- Amaç:
Arenada gerçek oyuncularla savaşın ve yaptığınız her öldürme için büyük ödüller kazanın!Oynarken Bitcoin kazanın! Arenada veya haftalık yarışmalarda ödüller kazanın!

- Nasıl Oynanır:
Ana kısım arenadır! Sayfanın üst kısmındaki "Arenaya katıl" düğmesine tıklayarak katılın. Orada 20 oyuncuya kadar / Npcs bulabilirsiniz.(Burda bir çeşit virusler var yada can kazandiran bazi simgeler var her levelda bunlar var ve daha fazlasi)
Hedeflerine tıklayarak düşmanlarla savaşın. Yani kısaca öldürüyoruz  Onlara saldırmak için, alttaki "saldırıyı başlat" a basın o kisimda bazi can ve silahlar var sitede bunlari az cok gorursunuz.
Bundan sonrasini spohilere alacagim size ceviri yaptim cok uzun oldugu icin [spoiler]
Hesabınızı daha da güçlendirmek için bu ana sayfadaki işlevleri kullanın! Sol da menu var bahsedeyim. Carecter, shop sathosi, darknet vs. Kisimlar var ozellikle darknette kisa link tiklayip cesitli oduller kazaniyoruz.
Karakterinizi yükseltin ve düşmanlarınızı daha kolay yenmek için daha güçlü silahlar satın alın!
NPC'leri öldürerek ve Kredi, XP, Cryptos ve Satoshi kazanarak kendinizi en üst seviyeye çıkarın!
Daha fazla silah almak için dükkana ve silahlara gidin.Her silahın farklı bir doğruluk ve yeniden yükleme süresi vardır. Silahını aldıktan sonra, karaktere ve sonra ekipmana git. Öncelikle bunu unutma! Eğer onları donatmazsan hiçbir etkisi olmayacak. İkincisi, bunu sadece arenada değilken yapabilirsiniz.
Ama unutmayın ki, her bir başka silah daha fazla cephane kullanacaktır, bu yüzden cephane stoğunuza bir göz atın, böylece bir dövüş sırasında cephaneniz bitmeyecektir!
Bu oyununuza daha fazla çeşitlilik getirir! Krediler almak oldukça kolaydır, bu nedenle başlangıç ​​için para birimi. Cryptos almak zor, bu yüzden Cryptos ile daha iyi öğeler elde edersiniz. Kazandığınız satoshi sadece ödemeniz içindir. Satin almak icin burayi kullanamazsiniz. Yarisma var ne kadar cok XP o kadar kazanc. Yarışmayı kazanmak için bu hedefe doğru en çok puan toplamaya çalışın! Yarışma sırasında ölürseniz, kazanılan puanlarınızı kaybedebilirsiniz. Bu farklı cephane türleri nelerdir ve bir Medipack nedir?

Her bir cephane farklı bir taban hasarıyla ilgilenir, örneğin DoS saldırısı 6 temel hasardan oluşur, Cloud Attack 30'luk bir temel hasara sahiptir. Bazı cephane Kredilerle satın alınır, diğeri Cryptos ile satın alınır.
Her silah başına 1 mermi kullanacaksın. Örneğin, 20 silahınız varsa 20 Ammo kullanacaksınız.
1000 Hit Puanı yenilemek için bir Medipack kullanın.Ama her 25 saniyede bir Medipack kullanabilirsiniz! Daha uzun yaşamak ve zorlu bir mücadelede kenarı almak için Medipack'ı kullanın.Kaybedilen her hayatın sayıldığı yarışmalarda özellikle yararlıdırlar!
Bazı dereceler var rakiplerinize gore onlar hakkinda bilgi var onlarda sizin ustunlugunuzu gosteriyor sitede bakarsiniz cok uzun oldu zaten.
Son olarak ne kadar cok XP o kadar level atliyorsunuz.
Not= Çeviri kullandım o yuzden uzun oldu oyun gayet hos.
[/spoiler]

- Site Sahibi İse Belirtsin:
Degil
- Sitenin Açılma Tarihi:

- Site İletişim Bilgileri:
Michael Groth
Posthof 2
37081 Göttingen
E-Mail: [email protected]
- Sitenin İçindeki Oyunlar Ve Kazançlar Hangileri ( Dice/Raffle/Ptc/Link Kısaltma v.b ): darknet kisminda link kisaltma

- Telegram Uygulaması Var mı ?: yok

- Mobil Uygulama Var mı ?:
Yok
- Para Kazanma Taktikleri: Arenada 1. Levelden itibaren surekli olarak mumkun olan ekranda cikan minik odulleri alin burda arnevali cevireyim daha iyi
Arenaleveller nelerdir?
Artık istediğiniz her arenalevel arasında zıplayabilirsiniz, maksimum arenalevelinize ulaşıncaya kadar. Maksimum arenaleveliniz ana sayfanızda görebileceğiniz mevcut seviyenizdir. Gidebileceğiniz maksimum arenalev 17.
Gitmenizi sağlamak için, yukarıda her arenalevelde arenalevel 1'de pvp'yi devre dışı bıraktık, pvp etkinleştirildi.Yani, eğer yeni başlamış olsaydın, arenalevel 1 senin seçimin olabilir. Ancak daha fazla riske girerseniz daha yüksek ödüller kazanırsınız. Silahlarınızı alın, hayatta kalmak için savasin. Günlük oynadikca kazanin spohilerde verildi
[spoiler] ClickFight

Günlük meydan okuma
Her gün daha büyük bir ödül almak için bu meydan okumayı bitirin! Ücretsiz Satoshi, Krediler, Cephane ve Medipacks bir kısmını alın! Bu zorluğu her gün bitirdiğinizden emin olun!
Bugünün ödülünü almak için 22399 Kredi al!
Bir sonraki ödül:
Ardışık günler
Ödüller
1 gün
35 Satoshi
105 Kripto
1000 Kredi
2 gün
40 Satoshi
120 Kripto
1500 Kredi
50 Hızlı DDos
3 gün
50 Satoshi
150 Kripto
2000 Kredi
30 Bulut Saldırısı
4 gün
60 Satoshi
180 Kripto
2500 Kredi
50 Hızlı DDos
30 Bulut Saldırısı
5+ Gün
100 Satoshi
300 Kripto
4000 Kredi
40 Bulut Saldırısı
1 Medipack
Kapat
Kullanıcı bilgisi
Kullanıcı adı: Futurenet1
Email: [email protected] (onaylandı)
Haber Bülteni Al: Hayır (Değiştir)
Seviye: 10
Prestigerank: Mikro Newbee
Daha İyi Darknet Jeneratör Ödülleri
Darknet Generator'dan aldığınız ödüllerin miktarını artırdık. Şimdi daha sık bir Medipack, 50.000 Kredi ve en az 250 Bulut Saldırısı ol

[/spoiler]
Bitcoin Sitelerinin Verdiği Saatlik - Dakikalık Satoshi Miktarı: degismekte

Ödeme İşlemcileri:
Satoshi" Sayfasına git ve oradaki ödemeni iste! Size iki ödeme yöntemi sunuyoruz: Bitcoin cüzdanınıza doğrudan ödeme veya ExpressCrypto.io kullanarak ödeme . ExpressCrypto.io'yu kullanarak minimum ödeme tutarı yoktur, böylece kazandığınız satoshi'yi anında nakde çevirebilirsiniz.

Deposit İşlemcileri: cyrptopayments cuzdani

Minimum Ve Maximum Ödeme Limiti: 10sat. Faucethuba 40.000 ise direkt cuzdana

Minimum Ve Maximum Deposit Limiti: 0.05$

Ödeme Zamanı ve Ödeme Yeri: aninda faucethub ve direkt cuzdan

Yatırım Yapılan Miktarım: yok

Referans Kazançları %10

http://clickfight.net

Futurenet

ByEgcn

+1 deneyip görelim :)

Futurenet

Futurenet

Parakazanma kismina yeni bilgi eklendi gunluk oynadikcada kazaniyorsunuz bilginize

Futurenet

Duyuru
Haftalık yarışmamızın zamanı!

Bundan sonra, satoshi hediye miktarı başlıkta yazılacaktır.
Bu nedenle, her yarışmaya kaç tane Satoshi verdiğimizi görebileceksiniz.
Hediye miktarı 50.000 ila 100.000 satoshi arasında dalgalanacaktır!

Bu yarışmada toplam 60.000 satoshi veriyoruz!

Amaç en çok kredi kazanmaktır!
Kazanılan her kredi için puan alacaksınız. En çok puana sahip oyuncu rekabeti kazanır.

Ama her ölüm için, 10.000 puan ceza olarak kaybedersiniz!

İyi şanslar ve iyi eğlenceler!

Futurenet

Futurenet

Site oduyor ben kanit atmayi unutuyorum neyse devam ettigini gostermek icin aldim

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/clickfight-net-odemeleri-34488/new/#new

ikose

@atsilak  , seni Sanctuary2 takımında gördüm Level13 olmuşsun
peki bir takıma dahl olunca ne değişiyor artısı varmı

atsilak

Modum aylardır oynamıyorum bıraktım oyunu
Alıntı yapılan: ikose - 18 Ekim 2018, 18:39:54
@atsilak  , seni Sanctuary2 takımında gördüm Level13 olmuşsun
peki bir takıma dahl olunca ne değişiyor artısı varmı