ClixPlanet (SCAM)

Başlatan bekeli, 18 Ekim 2012, 10:36:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

görev adamı @hakan @bekeli bol kazançlar :)

ikose

ödemeniz hayırlı olsun Bekeli  :)  ($)
Bol kazançlar  :) Bol görevler  :)

bekeli

Alıntı yapılan: lovablegs - 01 Kasım 2012, 20:46:58
görev adamı @hakan @bekeli bol kazançlar :)
Alıntı yapılan: ikose - 01 Kasım 2012, 20:47:36
ödemeniz hayırlı olsun Bekeli  :)  ($)
Bol kazançlar  :) Bol görevler  :)

Teşekkürler arkadaşlar ;)

@lovablegs, görev adamı olmak güzel. Refsiz de kazanabiliyoruz. Ancak her zaman görev olmuyor. Bugün olduğu gibi. Ayrıca görev olduğu zamanlar da bazen vakit olmuyor.
Bu arada dün rewardingways'te dikkat ettim. Crowdflower görevleri bize yokken chat ekranında sürekli crowdflower görevi bitirildiğine dair bilgiler veriliyordu. Dayanamadım sordum moderatöre. Şu anda sizin ülkenize görev olmayabilir ama bazı ülkelere var dedi. Dolayısı ile PTC'yi de bırakamıyorum :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 01 Kasım 2012, 20:52:02
Teşekkürler arkadaşlar ;)

@lovablegs, görev adamı olmak güzel. Refsiz de kazanabiliyoruz. Ancak her zaman görev olmuyor. Bugün olduğu gibi. Ayrıca görev olduğu zamanlar da bazen vakit olmuyor.

bekeli'ye katılıyorum bu konuda :) benim asıl değinmek istediğim ilk zamanlarımda yapardım her gördüğüm yere üye oluyordum tıklamadan duramıyordum sizde öyleyseniz yol yakınken vazgeçin diye :g :g 40-50 sitem vardı herhalde tıkladığım şimdi sayıyı 15'e kadar çektim dahada aşağılara gidecek umarım :g Clixplanet gibi güvenilir sitelere tıklamaya herzaman evet:) PTC'siz olmaz :g :g Kötü buxhostlara 1 ay tıklayıp 1-2 dolar gelmesini ummaktansa[ummaktansa diyorum çünkü ödeme alıp almıycağımız çoğu zaman belli olmuyor] clixplanette 1 ay görev yapıp hiç çıkmasa haftada 1 görev gelse gene 1 dolar bile olsa almak bana daha mantıklı geldi tabiki herkesin kendi fikri saygı duyarım  ;)

tolgacan86

hayırlı olsun bekeli ödemen güle güle harca :)

bekeli

hsyn1514

hakanatik01

Bir görevi daha mutlu sonla bitirdik :g (bu site aynı göreve 0,05 vermişti neo 0,03)
210/5=42 görev
42 görev neodan kazanç 42.3=126,benim elime geçen ne kesintiden sonra 171 demekki burdaki görev biraz daha karlı olmuş ama neo gibisi bulunmaz tabiki o yüzden 3.sıraya ekledim bu siteyi görev yapacak arkadaşların sırasıda böyle olmalı bence; neo-clixsense-clixplanet :g