Ipweb (Ruble sitesi)

Başlatan virtuals, 29 Temmuz 2018, 14:24:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

virtuals

IPWEB Nedir?
IPWEB sosyal medya hesaplarınızı bağlayıp, bilgisayarınıza uygulama indirip reklam geçerek gayet kolay kazanabileceğiniz bir ruble sitesidir.

Min. çekim limiti nedir ve bu limite ne kadar sürede ulaşılır?
Minimum çekim limiti 3 rubledir. Size tavsiyem reklam geçme uygulamasını yükleyip ruble kazanmaya çalışmanızdır. 6 adet reklam geçince size 0.48 ruble vermekte. Sosyal medya hesaplarını takip etmek ise 0.06 ruble vermekte. Reklam geçerek 30-60 dakika arası paranızı çekebilirsiniz. Bu sistem oyun sitelerinden daha avantajlıdır. Yatırım istemez direkt olarak kazanca geçersiniz.

Reklam uygulaması nasıl çalışır
Reklam uygulaması gayet basit bir temada kurulmuştur. Google çeviri ile sizden ne istediğini anlayabilirsiniz. Size 1,3,6 adımlık görevler veriyor sizde o görevleri yerine getiriyorsunuz. Görevler kenardaki haber linklerinden birine tıkla, google reklamına tıkla gibi görevlerdir.

Ödeme yöntemleri
Qiwi, WebMoney, Payeer, PerfectMoney, Yandex (Min. ödeme limiti 3 ruble)

https://www.ipweb.ru/en/?mtarikkoc

mtarikoc

Hallettim virüs programını devre dışı bırakıp bir daha kurdum

virtuals

Alıntı yapılan: mtarikoc - 01 Ağustos 2018, 22:59:19
Hallettim virüs programını devre dışı bırakıp bir daha kurdum
Hallettiğinize sevindim şimdi girme fırsatım oldu yorumunuzu yeni gördüm bol kazançlar dilerim.

mtarikoc

Alıntı yapılan: virtuals - 01 Ağustos 2018, 23:41:04
Hallettiğinize sevindim şimdi girme fırsatım oldu yorumunuzu yeni gördüm bol kazançlar dilerim.
Refinizden girdim hep beraber kazanalım bu arada ruble bakiyesinin altında krediler mi ne var 1.00 olmuş o ney ?

virtuals

Alıntı yapılan: mtarikoc - 02 Ağustos 2018, 00:01:04
Refinizden girdim hep beraber kazanalım bu arada ruble bakiyesinin altında krediler mi ne var 1.00 olmuş o ney ?
Onu bende çözemedim bendede 4 kredi var ama dönüştürme veya çekmeyi bulamadım.

Şimdi okudum Krediler paraya çevrilemez reklam verecek isen krediler ile reklam verebiliyormuşsun bu amaca yarıyormuş.

mtarikoc

Alıntı yapılan: virtuals - 02 Ağustos 2018, 00:09:03
Onu bende çözemedim bendede 4 kredi var ama dönüştürme veya çekmeyi bulamadım.

Şimdi okudum Krediler paraya çevrilemez reklam verecek isen krediler ile reklam verebiliyormuşsun bu amaca yarıyormuş.
Para çekerken kesinti oluyor mu ?

virtuals

Alıntı yapılan: mtarikoc - 02 Ağustos 2018, 22:07:55
Para çekerken kesinti oluyor mu ?
Payeer'de %4'lük bir kesinti yapıyor.