Idle-empire.com Ödemeleri

Başlatan strenergy, 02 Eylül 2018, 00:35:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

($$)

14. Ödeme : 6 saat - 0.00069632 BTC

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

strenergy

Ödemen hayırlı olsun dostum  (a)

cocoextra

ElisaMcCline

Bana da şöyle bir şaka yapmış, önce inceleyip, sonra göndereceklermiş ödemeyi :(

[spoiler]Withdrawal put on hold

Hi XXXXXXXXX,
Your withdrawal with the ID #XXXXX has been put on hold.
That means it will be reviewed by our team before it can be processed. It can take up to 24 hours until we approve your withdrawal.

A user's withdrawal can be put on hold for different reasons, including:

New user account
    Withdrawing 50,000 points or more within 24 hours
    VPN/Proxy Usage
    Completing surveys which are known to have a high fraud risk

Note: You will receive a notification when your withdrawal has been completed. You can also see the status of your withdrawal in the Withdrawals section of the User Panel.

Do you need help? Don't hesistate to contact our support.

All the best,
The Idle-Empire Team [/spoiler]

cocoextra

@ElisaMcCline

Site normalde ufak ödemeleri anında yapıyor , 5$ ve üzeri ödemeleri 24 saat inceleyip gönderiyor. Problem yok yani  :y

Asıl problem @strenergy'de onun ödemeyi 4 hafta incelemeye almışlar , ne yaptıysa artık  :P

cocoextra

strenergy

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Aralık 2019, 23:50:43
Bana da şöyle bir şaka yapmış, önce inceleyip, sonra göndereceklermiş ödemeyi :(

[spoiler]Withdrawal put on hold

Hi XXXXXXXXX,
Your withdrawal with the ID #XXXXX has been put on hold.
That means it will be reviewed by our team before it can be processed. It can take up to 24 hours until we approve your withdrawal.

A user's withdrawal can be put on hold for different reasons, including:

New user account
    Withdrawing 50,000 points or more within 24 hours
    VPN/Proxy Usage
    Completing surveys which are known to have a high fraud risk

Note: You will receive a notification when your withdrawal has been completed. You can also see the status of your withdrawal in the Withdrawals section of the User Panel.

Do you need help? Don't hesistate to contact our support.

All the best,
The Idle-Empire Team [/spoiler]

O normal durum abi, beni mimlemiş gibi site ne ref veriyor ne ödeme yapıyor. 10$ ödeme istedim 4 hafta inceleyeceğiz dedi. 1$ otomatik ödemeler ile istemek lazım en temizi. :D

@cocoextra benim durum farklı. Son zamanlarda bu ref durumu ile ilgili çok ticket açtım, göze batmış olabilirim belki. :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: strenergy - 23 Aralık 2019, 14:47:58
O normal durum abi, beni mimlemiş gibi site ne ref veriyor ne ödeme yapıyor. 10$ ödeme istedim 4 hafta inceleyeceğiz dedi. 1$ otomatik ödemeler ile istemek lazım en temizi. :D

@cocoextra benim durum farklı. Son zamanlarda bu ref durumu ile ilgili çok ticket açtım, göze batmış olabilirim belki. :D

Ben yırttım , darısı senin başına :)

rota26

Alıntı yapılan: strenergy - 23 Aralık 2019, 14:47:58

ödemeler hayırlı olsun   :y

eger burdaki 8$ lık görevi çözen arkadaşlar senin refinse  belki ondandır. o göreve herkes birden dalış yaptı. admin hile den şüphe ermiş olabilir. (adminin kendisi çok dürüstmüş gibi :m )