Cryptoadsolution.com - (SCAM)

Başlatan nebu, 05 Eylül 2018, 11:49:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sdthlms

Alıntı yapılan: nebu - 06 Ekim 2018, 22:13:22
Alım satım değerleri şu şekilde:

[spoiler][/spoiler]

Hocam öneriniz nedir direk deposit edip bu işi bırakalım mı ? Değerlenmesini mi bekleyelim.

nebu

Alıntı yapılan: sdthlms - 06 Ekim 2018, 22:14:53
Hocam öneriniz nedir direk deposit edip bu işi bırakalım mı ? Değerlenmesini mi bekleyelim.

Bence 8100 iyi bir değer. Satılabilir. Ama karar sizin tabii. Şu siteden zararsız temiz bir şekilde kazandığımız için çok mutluyum. Herkese bol kazançlar :)

brkdmn

Alıntı yapılan: nebu - 06 Ekim 2018, 22:13:22
Alım satım değerleri şu şekilde:

[spoiler][/spoiler]

Hayırlı olsun herkese  :)

GreenWhiteTR

Siteden borsaya cekeyim dedim cadslari 9 saat gecti hala cads sitesinde 3 dogrulama bekleniyor yaziyor. Bekliyoruz bakalim  *)

nebu

Alıntı yapılan: GreenWhiteTR - 07 Ekim 2018, 09:23:33
Siteden borsaya cekeyim dedim cadslari 9 saat gecti hala cads sitesinde 3 dogrulama bekleniyor yaziyor. Bekliyoruz bakalim  *)

Şikayetler hayli fazla maalesef. Bunlar göstermelik olarak borsaya girip topladıkları paraları da alıp tüymesin ??? Gönderilen maillere de cevap verilmiyormuş. Yatırımsız kazandık diye sevinirken tıkladığımızla kalmayalım :P

sdthlms

Alıntı yapılan: GreenWhiteTR - 07 Ekim 2018, 09:23:33

Bende deneme amaçlı 5 cads coin çekimi yaptım 7 saattir bekliyorum.

GreenWhiteTR

Site çekimleri onaylamaya başladı.  ($$)

nebu

nebu

CADS'leri borsada bozdurun arkadaşlar. Bu adamların yarın ne olacağı belli değil. Hazır yüksekten alıcı varken değerlendirmek lazım ;) Kaç gündür sosyal mecra boş kaldı. İlgilenmediklerine göre var herhalde bir numara :P

sdthlms

Alıntı yapılan: nebu - 08 Ekim 2018, 15:54:31
CADS'leri borsada bozdurun arkadaşlar. Bu adamların yarın ne olacağı belli değil. Hazır yüksekten alıcı varken değerlendirmek lazım ;) Kaç gündür sosyal mecra boş kaldı. İlgilenmediklerine göre var herhalde bir numara :P

Hocam benimde deneme deposit 5 coin onaylandı ama ben bu cryto bridge nasıl takas yapacağımı bilmiyorum resimli olarak gösterirseniz minnettar olurum  (spk)