Cryptoadsolution.com - (SCAM)

Başlatan nebu, 05 Eylül 2018, 11:49:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sdthlms

Alıntı yapılan: nebu - 16 Eylül 2018, 09:20:43
Bir görebilsem :g Hangi referans reklam izlemeye devam ediyor, kimden ne kadar geliyor göremiyorum. Toplamda 15 kişiden günlük gelen 15 CADS, ama kişisel olarak herhangi birinin tıklamalarını ve getirisini göremiyorum. Tek referansı olan biri daha sağlıklı bir bilgi verebilir bence.

Ben sizin refinizim ve hergün tıklıyorum bence sistem çok farklı  (hp)

nebu

Alıntı yapılan: sdthlms - 16 Eylül 2018, 09:49:44
Ben sizin refinizim ve hergün tıklıyorum bence sistem çok farklı  (hp)

Günlük 5 CADS verilmeye başlayınca avantajlı oldu :y

Taktiğimiz 100 CADS olunca hemen reklam paketi almak. Bu reklam paketi zaten günlük bir kazanç sağlıyor. Reklam paketindeki 2500 gösterim hakkımızla da ister Rotate ister başka bir sitenin reklamını yapmak. Bir de oradan gelmeye başlayınca harika olacak :g Siteyi daha çok sevmeye başladım. Böyle kazanç garanti olunca kim sevmez ki zaten ;)

Edit: Rotate, sanırım reklamlar çok kısa olduğu için görüntülemeleri saymıyor. Üye olduğunuz başka sitelerin reklamını vermeniz daha iyi olur ;)

nebu

Reklam paketi satışları gece 22:00'da başlıyor ve kısa sürede tükeniyor. Yeterli bakiyeye ulaşan arkadaşlar kaçırmasınlar saatleri ;)

sdthlms

Hocam durum nedir bence biz bundan gerçek para kazanamayacağız.  (spk)

nebu

Alıntı yapılan: sdthlms - 25 Eylül 2018, 19:38:09
Hocam durum nedir bence biz bundan gerçek para kazanamayacağız.  (spk)

Önsatış bitmeden bir şey diyemeyiz. Adamların bir projesi var -ki bence projesi olmayan yüzlercesinden iyidir bu. En azından reklamcıyız kardeşim diyorlar :g Uçuk fiyatlar hayal etmesem de borsada belli bir değere ulaşacağı düşüncesindeyim. Bekleyelim ve görelim. Nasılsa yatırım yapmıyoruz ;)

nebu

Evet arkadaşlar, CADS sonunda borsaya girdi. Reklam tıklamalarını ihmal etmeyip kazanmaya devam ediyoruz ($$)

crypto-bridge.org

sdthlms

Alıntı yapılan: nebu - 06 Ekim 2018, 21:40:20
Evet arkadaşlar, CADS sonunda borsaya girdi. Reklam tıklamalarını ihmal etmeyip kazanmaya devam ediyoruz ($$)

crypto-bridge.org

Sonunda borsaya girişini görmek çok iyi oldu  (p) umarım değerlenir ve daha fazla borsada yer alabilir.  (spk)

nebu

Alım satım değerleri şu şekilde:

[spoiler][/spoiler]