Cryptoadsolution.com - (SCAM)

Başlatan nebu, 05 Eylül 2018, 11:49:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: nebu - 09 Ekim 2018, 09:01:00
Dün parasını çekip bozduranları tebrik ederim (p) Bugün 2100'e düşmüş CADS :P
:'(
amaaaaaa
yinede hoş oldu
100CADS bozdurmayı başardım
207,400 Satoshi var  (p)
Buda 83TL civarında bir rakam demektir  (dnsz)
hatta hesabımda 10CADS daha oldu  (p)

Şimdiii bir tuaf soru daha  @nebu  Hocam
crypto-bridge.org
deki Btc mi caoinbase yada faucethuba gönderebiliyormuyum  :m

brkdmn

Alıntı yapılan: nebu - 09 Ekim 2018, 09:01:00
Dün parasını çekip bozduranları tebrik ederim (p) Bugün 2100'e düşmüş CADS :P
Dünden beri onaylanmadı keşke onaylansaydıda bozdursaydık :( Kaç onay aldığını nereden takip edebilirim ?

nebu

Alıntı yapılan: ikose - 09 Ekim 2018, 10:28:39
:'(
amaaaaaa
yinede hoş oldu
100CADS bozdurmayı başardım
207,400 Satoshi var  (p)
Buda 83TL civarında bir rakam demektir  (dnsz)
hatta hesabımda 10CADS daha oldu  (p)

Şimdiii bir tuaf soru daha  @nebu  Hocam
crypto-bridge.org
deki Btc mi caoinbase yada faucethuba gönderebiliyormuyum  :m

Hadi hayırlı olsun :)

Coinbase'e gönderebilirsiniz. Herhangi bir alt limit yok Coinbase'de değil mi? Yani şu kadardan az miktarda gönderilince hesaba geçmeme durumu falan :)

nebu

Alıntı yapılan: brkdmn - 09 Ekim 2018, 10:34:54
Dünden beri onaylanmadı keşke onaylansaydıda bozdursaydık :( Kaç onay aldığını nereden takip edebilirim ?

Sağlık olsun :) Zaten sıkıntılı transferler. Elimizdekileri bozdurabilelim yeter ki. @ikose onayları  takip etmiştir garanti. O daha iyi yanıt verebilir buna :)

ikose

Confirm yazısından sonra 19 onay aldı  :y

erdalman

Cryptobridge de cads leri bozdum elimde 119000 satoshi varda çekim nasıl yapacaz çek kısmına girdim habire bekliyor sayfa yüklenmiyor.bozduğu cads leri btc olarak cüzdana çekebilen oldu mu ?

yerceylan

Benim ilk cadslar gitti sattım hemen diğer  cadslar kaç saattir onay alamadı  :)

nebu

Alıntı yapılan: erdalman - 09 Ekim 2018, 11:36:00
Cryptobridge de cads leri bozdum elimde 119000 satoshi varda çekim nasıl yapacaz çek kısmına girdim habire bekliyor sayfa yüklenmiyor.bozduğu cads leri btc olarak cüzdana çekebilen oldu mu ?

...

Bu sayfada withdraw deyince çekim yapabilirsiniz. Olmazsa ekran görüntüsü atın da bakalım.

yerceylan

Alıntı yapılan: nebu - 09 Ekim 2018, 11:51:21
...

Bu sayfada withdraw deyince çekim yapabilirsiniz. Olmazsa ekran görüntüsü atın da bakalım.

Hocam siz naptınız. Çektiniz mi cadsleri?

nebu

Alıntı yapılan: yerceylan - 09 Ekim 2018, 11:56:03
Hocam siz naptınız. Çektiniz mi cadsleri?

Benim işler karışık. Burada tek kazanamayan benim maalesef. Ciddi anlamda bir hack olayı yaşadım. Ne mail kaldı, ne hesaplar. Her şeyi yeniden kurdum. Bu site için de yeni hesap açma durumunda kaldım, çünkü site sahipleri email adresini değiştiremiyormuş beyzadeler. Şu anda 10 CADS var hesapta. Hatırlatmayın bana şu durumu :) Siz çekin paraları, sevinci bana yeter :)