Cryptoadsolution.com - (SCAM)

Başlatan nebu, 05 Eylül 2018, 11:49:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yerceylan

Alıntı yapılan: brkdmn - 10 Ekim 2018, 15:25:49
Benden 31k fee çekti site alıyor

Ben dogede topluyorum paraları hem koinekste bozdurma şansım var hem de gönderim ucuz oluyor

hispasat

(spk)   paket almadan  çekim yaptırmıyor 

yerceylan

Alıntı yapılan: hispasat - 12 Ekim 2018, 19:46:50
(spk)   paket almadan  çekim yaptırmıyor

Ve birikenle paket aldırmıyor. 100 cads var ama paket alamıyorum

brkdmn

Alıntı yapılan: yerceylan - 13 Ekim 2018, 00:32:19
Ve birikenle paket aldırmıyor. 100 cads var ama paket alamıyorum
Bir paket fiyatı  464.2173 CADS şuan o yüzden alamıyorsun tahminimce millete cads aldırmak için yapıyorlar fiyatı artsın diye :D

yerceylan

Alıntı yapılan: brkdmn - 13 Ekim 2018, 00:56:44
Bir paket fiyatı  464.2173 CADS şuan o yüzden alamıyorsun tahminimce millete cads aldırmak için yapıyorlar fiyatı artsın diye :D

400e de ulaşırım 10 güne sıkıntı değil yeter ki aldırsın  :D

maximilyanus

ref yapmak sıkıntı yapabilsem olacak ta:

yerceylan

Reflerden gelen kazanç kalktı mı

nebu

Kervan yolda düzülür misali durmadan kural değiştiriyorlar. Reflerden kazanabilmek için refinizin adpack alması gerekiyor. Paket fiyatı da düşmedi. Ayrıca CADS fiyatı şu anda 870'e kadar geriledi. Bu şartlarda sitenin zorluğu oldukça fazlalaştı. Ne kadar bu şekilde devam eder bilemeyeceğim. Satın dediğimde satan arkadaşlar az çok bir şeyler kazandı. Bu saatten sonra ilk kazançlara ulaşmak uzun sürer.

brkdmn

Alıntı yapılan: nebu - 15 Ekim 2018, 13:59:44
Kervan yolda düzülür misali durmadan kural değiştiriyorlar. Reflerden kazanabilmek için refinizin adpack alması gerekiyor. Paket fiyatı da düşmedi. Ayrıca CADS fiyatı şu anda 870'e kadar geriledi. Bu şartlarda sitenin zorluğu oldukça fazlalaştı. Ne kadar bu şekilde devam eder bilemeyeceğim. Satın dediğimde satan arkadaşlar az çok bir şeyler kazandı. Bu saatten sonra ilk kazançlara ulaşmak uzun sürer.
Ayrıca son 2 gündür günlük cadslar reklam balance olarak yatıyor ücretsiz CADS kazanma imkanıda kalmadı sanırım ilk aldığımız ile kaldı site  :'( (spk)

ikose

bırakıyomuyuz pekii
3 gündür evde değildim kaçırdım herşeyi  :S