Webdollar - Mining

Başlatan nebu, 08 Eylül 2018, 23:06:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kamrey

[spoiler]

[/spoiler]

benim balance zaman geçtikçe düşüyor  :DD :DD :DD

Kamrey

[spoiler][/spoiler]

biri bana bu siteyi açıklayabilir mi? :)

yerceylan

Alıntı yapılan: Kamrey - 10 Eylül 2018, 13:41:09
[spoiler][/spoiler]

biri bana bu siteyi açıklayabilir mi? :)

Seçtiğin poollara göre farklı gözüküyor galiba balance

Kamrey

Alıntı yapılan: yerceylan - 10 Eylül 2018, 14:13:48

pool değiştirmedim ama sıkıntı orda :) WMP pool u kullanın demişti @nebu hocam ordayım bende.

nebu

Alıntı yapılan: Kamrey - 10 Eylül 2018, 11:33:30
en düşük rakam abim o 800 e kadar çıkıyor. Hatta bilgisayarda şuan argentum mining de çalışıyor :) @nebu

Çifte kavrulmuş lokum diyorsun :g

nebu

Alıntı yapılan: yerceylan - 10 Eylül 2018, 14:13:48

Pool seçimi önemli. Ben hepsini denedim. Şu anda en iyi gördüğümü de tanıtım sayfasına ekledim link olarak. 24 saate kalmadan bakiyeler onaylanıp gönderiliyor. 500'e yakın madenci var bu pool'da ve blok bulması haliyle daha kolay. Diğerleri zaman kaybı gibi görünüyor :)

Kamrey

Kamrey

overlok makinası ayağınıza geldi :)

şimdi sitenin çalışma mantığını anlatayım . Site belli bir zaman aralığı koyuyor.

[spoiler][/spoiler]

Pool statick kısmında block çözüm zamanına dikkat etmemiz gerekiyor. Potantiel Balance kısmında gözüken rakamlar bu süre doldukdan sonra hesabımıza geçecek olan miktar.

Edit : Pool Statick kısmındaki bakiye Potantiel Balance a geçerken %2 kesintisi olup hesaba geçiyor :)

nebu

Alıntı yapılan: Kamrey - 10 Eylül 2018, 17:21:15
overlok makinası ayağınıza geldi :)

şimdi sitenin çalışma mantığını anlatayım . Site belli bir zaman aralığı koyuyor.

[spoiler][/spoiler]

Pool statick kısmında block çözüm zamanına dikkat etmemiz gerekiyor. Potantiel Balance kısmında gözüken rakamlar bu süre doldukdan sonra hesabımıza geçecek olan miktar.

Takip ediyorum, bakalım dediğin gibi mi olacak :)

Kamrey

Edit : Pool Statick kısmındaki bakiye Potantiel Balance a geçerken %2 kesintisi olup hesaba geçiyor :)