EndlessProfits (SCAM)

Başlatan maliyassi, 28 Ekim 2012, 11:16:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maliyassi

(scm)

SCAM

Bu firma yaklaşık 900 gündür açık bir firmadır. Bildiğim kadarıyla piyasada en uzun süre kalan firmadır değilse bile ilk üçtedir. :)
Buradan HYIP monitörlerine bakarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Firma ortalama 4 saat içerisinde ödeme işleminizi gerçekleştiriyor.

Site SolidTrustPay, PerfectMoney, LibertyReserve kabul ediyor.

26.10.12 tarihinde 03:00'te yatırım yaptım.
27.10.12 tarihinde 03:00'te yatırım hesabıma geçti ve 10$ para çekme talimatı verdim.
27.10.12 tarihinde 08:44'te para STP hesabıma geçti.

ElisaMcCline

Plan geri dönüşleri oldukça yüksek... 900 gün nasıl ayakta kalmış ki ???

maliyassi

Bilemiyorum. Ama monitörler yalan söylemez ama değil mi? Incelediniz mi? Belki benim farkına varamadığım ama sizin farkettiginiz birşey vardır.

ElisaMcCline

Ben direk hyip sistemlerle pek ilgilenmiyorum.. Sadece oran çok yüksek geldi. Ve bu durum da tuhaf tabii ki.
İncelemedim.. okuyunca ilk gözüme çarpanı paylaştım sadece.

tolgacan86

Monitorler yalan söyler kardeş. En son güveneceğin şey monitörler olsun :)

İki ihtimalle kandırırlar, ya site sadece onlara para öder(yedirir) onlarda PAYING yazar, yada sitenin güme gideceğini bildiklerinden süreyi uzatmak adına ve en azından kendileri kâr edebilmek için ödüyor gösterip sitey para girişi sağlamaya çalışırlar..

amirim

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 28 Ekim 2012, 16:05:15
Monitorler yalan söyler kardeş. En son güveneceğin şey monitörler olsun :)

İki ihtimalle kandırırlar, ya site sadece onlara para öder(yedirir) onlarda PAYING yazar, yada sitenin güme gideceğini bildiklerinden süreyi uzatmak adına ve en azından kendileri kâr edebilmek için ödüyor gösterip sitey para girişi sağlamaya çalışırlar..
aynen katılıyorum. bu oranla bukadar süre imkansızzzzz. ayakta kalması. günlük %100 kazancakakki sana o rakamları versin.... bencede bir iş var ama takip.....

maliyassi

Alıntı yapılan: amirim - 28 Ekim 2012, 16:51:18
aynen katılıyorum. bu oranla bukadar süre imkansızzzzz. ayakta kalması. günlük %100 kazancakakki sana o rakamları versin.... bencede bir iş var ama takip.....
bütün monitörler olumlu yönde. Bende her gün para çekme talimatı vereyim. Bakalim ne olacak?

ghostlesh

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Ekim 2012, 13:00:09
Plan geri dönüşleri oldukça yüksek... 900 gün nasıl ayakta kalmış ki ???

Plan 1: 6 Gün boyunca %17.8 (min:20$)

misal;
$100 yatırdık.

6 * 17.8 = $106.8.  kar $6.8.   6.8 / 6 gün= $1.13 

1 günlük karımız $1.13

Bence hiç de yüksek kar değil.Çok kolay dönüşüm yapabilir.Yeter ki yatırım kesilmesin...

ElisaMcCline

Oran makul diye başka düşünenler de çıkabilir...

bu durumda ikinci soru;
Bu kadar hyip ile uğraşan adam, bu kadar zaman nasıl gözden kaçırdı bu siteyi. ???

maliyassi

Bende şaşırıyorum doğrusu fakat baktım ödeme yapıldı açtım konusunu.  :g

TalkGold'da falan 2 sayfalık konuları.  ???