Jsecoin - İşlemci ya da Ekran Kartı Kullanmadan Mining (SİTE KAPANDI!!!)

Başlatan nebu, 16 Ekim 2018, 12:47:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yerceylan

sdkara1

@yerceylan indirdim kurdum hocam. Bir kaç denemeden sonra giriş yapabildim. Doğru yazdığım halde mail adresimi ya da şifremi eksik yazmışım gibi gösteriyordu. Bir kaç denemeden sonra oldu. Sizde deneyiniz isterseniz.

nebu

Telefon uygulaması da güzelmiş. Ancak bilgisayarda olduğu gibi arka plana düşünce hash da düşüyor. Denemek isteyenler github'da bulabilir. Ben önce google play'den uygulamayı indirdim. Daha sonra o programla mining yapılamayacağını gördüm. İndirdiğim program github linkini verdi, o şekilde kurdum :)

btcincome

@nebu, Biriken JSEcoin'lerimizi nerede dönüştürebiliyoruz BTC ya da LTc olarak ?

nebu

Alıntı yapılan: btcincome - 19 Kasım 2018, 15:19:06
@nebu, Biriken JSEcoin'lerimizi nerede dönüştürebiliyoruz BTC ya da LTc olarak ?

Latoken ya da Idex'te dönüştürülüyor. Ama doğru bir zaman olmadığını düşünüyorum. Zaten para etmiyor şu anda. Beklemek akıllıca olur gibi geliyor ;)

6il9in

+1  :g

Unutmazsam acarım her fırsatta :)

Bol Kazançlı coinler :PP

KrAleX1907

Mobilden üye oldum siteye. Bu windows uygulamasını indirme linkini bir yerde göremedim buraya linki atabilecek var mı? Mobilden indirip pc ye atmayı düşünüyorum çünkü iş bilgisayarı siteyi açmaya izin vermiyor. Belki uygulamayı yükleyince kullandırmayabilir ama denemek istiyorum.

nebu

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 21 Kasım 2018, 08:50:53
Mobilden üye oldum siteye. Bu windows uygulamasını indirme linkini bir yerde göremedim buraya linki atabilecek var mı? Mobilden indirip pc ye atmayı düşünüyorum çünkü iş bilgisayarı siteyi açmaya izin vermiyor. Belki uygulamayı yükleyince kullandırmayabilir ama denemek istiyorum.

https://jsecoin.com/en/downloads/