Rollercoin - Oyun

Başlatan Dejavu, 24 Ekim 2018, 19:22:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dejavu

Alıntı yapılan: mtarikoc - 13 Eylül 2020, 16:16:19
Hocam referanstan ne kadar nasıl kazanılıyor anlayamadım davetle gelen var ama hiç bir şey kazanamadım

Hocam senin referans linkin ile altina 1 tane ref alirsan sana 1.000 satoshi gelecek... Senin su an refin var mi altinda?

Dejavu

Alıntı yapılan: regortaz - 15 Eylül 2020, 15:59:49
Reften kayıt oldum bol kazançlar :)

Teşekkür ederim size de bol kazançlar (spk)

Dejavu

nebu

Siteye yatırım yapasım geldi :g Hangi minerı alsak acaba? Dream Demolisher 3000 mi yoksa diğerleri mi? Hesap kitap yapan var mı bu konuda? Gelsin öneriler :)

UnderWorld

Yatırım yapma ben hesapladım nerdeyse ana paran 3 yılda çıkıyor.

Dejavu

Ben 2 yıldır bu siteyi kullanıyorum evet miner larin kazançları düşük ama 2 yıldır sitede hiç bir sorun olmadı odemeleri 24 saat icinde yapıyorlar miner lar kendini amorti ediyor ama tabi ki zaman aliyor eger uzun vade düsüncen varsa al miner yavaş yavaş kazanırsın.

nebu

Üç yıl daha yaşar mıyım şüpheli :D Site bu şekilde sonsuza kadar devam eder, o ayrı tabii :g

Kamrey

Alıntı yapılan: nebu - 21 Eylül 2020, 12:22:33
Üç yıl daha yaşar mıyım şüpheli :D Site bu şekilde sonsuza kadar devam eder, o ayrı tabii :g

@nebu hahaha güldürme benı dede :) daha 3 değil 33 yıldan fazla yaşarsın sen bizi gömersin.

nebu

Alıntı yapılan: Kamrey - 21 Eylül 2020, 14:10:45
@nebu hahaha güldürme benı dede :) daha 3 değil 33 yıldan fazla yaşarsın sen bizi gömersin.

Mucize olur herhalde :g Seviliyorsun kardeşim (spk)

sheytan38

Yanlis hesaplamadiysam en düşük miner 4 5 yil gibi suruyor