Rollercoin - Oyun

Başlatan Dejavu, 24 Ekim 2018, 19:22:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dejavu

Alıntı yapılan: Yatırımcı27 - 22 Kasım 2020, 18:39:30
hocam ben öyle yapmıstım ama bende düştü o olayı tam anlamadım şimdi ben hergün 50 oyun oynadım diyelim 7 gün boyunca hızımda 100 oldu yüksek oynadıgım içinse 7 günlük süre verdi ertesi gün girdim 10 oyun oynadım. Kazım hızında düşme olacak değilmi çünki 40 oyun eksik oynadım öyle değilse hergün 1 oyun oynarım hız hep 100 kalır ?

Bence sen 24 saat sureyi kacirmissindir ya da server saatine gore sureyi hesaplayamamissindir cunku oyundan gelen mailde sure 7 gun boyunca gecerli olacak 24 saat icinde 1 kere oyunu oynasan aktif olacak. Yani oyundan gelen maile gore 1 tane oynasan yeterli maillerime bakip orijinal metnini atabilirim.

Yatırımcı27

Alıntı yapılan: Dejavu - 22 Kasım 2020, 21:41:23
Bence sen 24 saat sureyi kacirmissindir ya da server saatine gore sureyi hesaplayamamissindir cunku oyundan gelen mailde sure 7 gun boyunca gecerli olacak 24 saat icinde 1 kere oyunu oynasan aktif olacak. Yani oyundan gelen maile gore 1 tane oynasan yeterli maillerime bakip orijinal metnini atabilirim.

Anladım teşekkürler peki kazım gücü düşüyor değilmi 7 gün süremiz olsa bile.

Dejavu

Alıntı yapılan: Yatırımcı27 - 22 Kasım 2020, 22:11:39
Anladım teşekkürler peki kazım gücü düşüyor değilmi 7 gün süremiz olsa bile.

Evet düşüyor hiç düşmemesini istiyorsanız Miner satın almanız gerekiyor.

Dejavu

DiyarPala

gkhan08

Dejavu

Bilgilendirme;

Black Friday a özel ROLLERTOKEN da %40 indirim var. Almayı dusunen arkadaslar simdi tam zamanı  :D

Not: İndirim sadece bugüne özel  (spk)

beytubilinmi

Alıntı yapılan: Dejavu - 27 Kasım 2020, 14:03:55
Bilgilendirme;

Black Friday a özel ROLLERTOKEN da %40 indirim var. Almayı dusunen arkadaslar simdi tam zamanı  :D

Not: İndirim sadece bugüne özel  (spk)

Hocam bu minerların süresi yok bildiğim kadarıyla ve en karlısı Jack-o' fakat artık satılmıyormuş.Kabaca bir hesap yaptım şuan yatırım yapsak 1 yılda yarısı çıkmıyor.