Rollercoin - Oyun

Başlatan Dejavu, 24 Ekim 2018, 19:22:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dejavu

Alıntı yapılan: beytubilinmi - 27 Kasım 2020, 15:51:38
Hocam bu minerların süresi yok bildiğim kadarıyla ve en karlısı Jack-o' fakat artık satılmıyormuş.Kabaca bir hesap yaptım şuan yatırım yapsak 1 yılda yarısı çıkmıyor.

Aynen minerlar süresiz. Evet Jack-o Cadılar Bayramına özel satıldı su an satılmıyor. Kazanci tam olarak hesaplamak mumkun degil cunku surekli degisiyor gucler en basitinden 1 yil icinde 5 dk da dagitilan satoshi miktari 2.000 satoshi den 3.000 e sonra da 9.000 satoshi ye cikti yani 1 yil icinde neler olacagini kestirmek zor. Ama genel olarak minerlar in kazanci dusuk fakat yavas yavas kazandiriyor benim sistemde 3. yilim ve ilk aldigim miner hala kazandirmaya devam ediyor yani miner alirken kisa vade dusunmeyeceksin.

Dejavu

beytubilinmi

Hocam peki siz hangi coini kazıyorsunuz,en karlısı hangisi?

Dejavu

Alıntı yapılan: beytubilinmi - 28 Kasım 2020, 18:55:41
Hocam peki siz hangi coini kazıyorsunuz,en karlısı hangisi?

Hocam ben su an Doge ve BTC kaziyorum. En karlisi hangisi dersen en az kazilan en karlisi. Yani Network Power bolumunu incelersen orada en az Doge kazildigini gorursun yani butun gucunu Doge a aktarirsan havuzdan senin payin daha yuksek olur cogunluk BTC de.

beytubilinmi

Alıntı yapılan: Dejavu - 28 Kasım 2020, 19:17:55
Hocam ben su an Doge ve BTC kaziyorum. En karlisi hangisi dersen en az kazilan en karlisi. Yani Network Power bolumunu incelersen orada en az Doge kazildigini gorursun yani butun gucunu Doge a aktarirsan havuzdan senin payin daha yuksek olur cogunluk BTC de.
Hocam Çoğunluk btc fakat btc daha çok veriyor.Kabaca hesapladığım zaman çok bir fark bulamadım.

Dejavu

Alıntı yapılan: beytubilinmi - 28 Kasım 2020, 22:05:27
Hocam Çoğunluk btc fakat btc daha çok veriyor.Kabaca hesapladığım zaman çok bir fark bulamadım.

Evet aslında aralarında çok bir fark yok sana en çok hangisi lazımsa onu yüklen.

Dejavu

sedat076

Dejavu

Dejavu