Rollercoin - Oyun

Başlatan Dejavu, 24 Ekim 2018, 19:22:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sheytan38

bütün ödüller için ne kadar rlt harcadınız

cocoextra

Alıntı yapılan: sheytan38 - 09 Ağustos 2023, 18:12:26
bütün ödüller için ne kadar rlt harcadınız

40-50 RLT gibi .

sheytan38

bunun bi özel yöntemi varmı, 50 RLT ye en fazla 150-200 bin puan kasabiliyorum, sonra bitiyor,

cocoextra

Alıntı yapılan: sheytan38 - 09 Ağustos 2023, 23:38:52
bunun bi özel yöntemi varmı, 50 RLT ye en fazla 150-200 bin puan kasabiliyorum, sonra bitiyor,

Ortalama her event 50RLT ye denk gelecek şekilde coin atıyorum , bonus olduğu zamanlar %20-%35 hangisi avantajlıysa onu atıyorum. 50RLT + bonus oluyor.

7-8x çarpan aktif oluyor , 5 RLT'lik kutu açıyorum , benimde bitiremediğim zamanlar oluyor ama nadir yani, genelde bitiyor.

Yetmediği zamanlar gelen cihazlardan sattıklarım oluyor bi şekilde bitirmeye çalışıyorum.

Yani aslında kutu açıldığı için şansta gerekli ama genelde bitiyor , bundan sonra her eventı videoya almayı düşünüyorum.

cocoextra

6 gün sürecek yeni event başladı , ödüller çok iyi değil ama tamamını zorda olsa aldım.

ödüller ; [spoiler][/spoiler]

Kutular leş ; https://www.youtube.com/watch?v=nvGqHTRV_N0

Videoda rlt yetmedi ama daha sonra trx çevirerek zorda olsa bitirdim , videoada gördüğünüz gibi bazen kutular böyle leş olabiliyor.

sheytan38

peki hocam bu çarpanı neye göre veriyor, site içinde biriken bakiyeyi rlt ye çevirsem yine çarpan verirmi, yoksa illa para mı atmak gerekiyor çarpan almak için

cocoextra

Alıntı yapılan: sheytan38 - 15 Ağustos 2023, 17:57:39
peki hocam bu çarpanı neye göre veriyor, site içinde biriken bakiyeyi rlt ye çevirsem yine çarpan verirmi, yoksa illa para mı atmak gerekiyor çarpan almak için

Çarpan örneği ; 50$ bakiyeyi RLT'ye çevirdin diyelim , bonussuz olarak düz 5x çarpan aktif olur.

Para yatırma şart değil , içerideki bakiyeyi RLTye çevirdiğinde yine çarpan aktif olur.

cocoextra

(dik) (dik) Arkadaşlar 2 saat sonra sezon bitiyor , RST 'ler sıfırlanacak , elinizdeki RST leri harcamayı unutmayın  (dik) (dik)

cocoextra

https://www.youtube.com/watch?v=A3sszE4LQn0

78 gün sürecek ; Meet Season 1010: RetroBit sezonu başlamıştır.

Free ve Gold tarafında ödüller oldukça iyi , tasarımda ufak tefek değişiklikler var , ben beğendim  :y

Roller yeniliklere ve kazandırmaya devam ediyor  , bütün oyunculara bol kazançlar  ($$) ($$) ($$)