301$ Payza Satılık ! (500 TL)

Başlatan Eq, 31 Ekim 2012, 23:03:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eq

Payza hesabımda 301$ var, normalde 540 Tl ediyor ama ben 500 Tl ye veriyorum..
Ödemeyi Ziraat banka hesabıma yada Paypal ile kabul ediyorum.. ($)

maliyassi

Bro önce göndermeyi kabul ediyorsan, benim için problem yok yapalım ticareti. Malum sen yeni üyesin hemde ticaret puanın yok.

ElisaMcCline

Tek seferdeki bir alışveriş için büyük bir rakam.. bence parçalar halinde yapın takası...

maliyassi

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Kasım 2012, 04:13:04
Tek seferdeki bir alışveriş için büyük bir rakam.. bence parçalar halinde yapın takası...
Mantikli olan bu ama her seferinde EFT masrafi agir gelebilir.

ghostlesh

Adam zaten 40TL indirim yapmış daha ne. Sen de 5 TL yerine 10 TL verirsin eft olarak.

Eq

Alıntı yapılan: maliyassi - 01 Kasım 2012, 00:38:53
Bro önce göndermeyi kabul ediyorsan, benim için problem yok yapalım ticareti. Malum sen yeni üyesin hemde ticaret puanın yok.

Evet yeni üye olduğum için ticaret puanım yok. 500 TL az para değil o yüzden bunun için tam bir güvenilirlik gerekir o yüzden ben sana bunun için kesin göndereceğime dair güvenilirlik açısından bişeylerle ispatlıyabilirim bunu. Mantıklı olan neyse onu yapalım yoksa kimse kimseye zaten güvenmez..Ve bu takasıda payza'dan anlamadığım ve sevmediğim için istiyorum. Önceliğin sana ait olmasını kabul edersen güvenilirlik açısından bişiler göstermeye hazırım..

hakanatik01

elisamccline hocanın dediği mantıklı  gibi geliyor banada sizin bileceğiniz iş ama siz ilk istiyorsunuz o ilk istiyor en doğrusu budur sanırım birbirinize güvenmeyin şimdilik en azından.Az bir miktar değil nede olsa.Güvenilirliğinizi burdada kanıtlayabilrisiniz bence sadece maliyassi değil belki diğer arkadaşalarda alışveriş yapmak istiyordur.Miktar büyük olunca insan ister istemez çekinir.
Benim fikrim ama zorluğundan ve kesintilerden dolayı kabul edilmeyen kesintileri göze alıyorsanız en mantıklı geleni bu banada; paraları forumdaki mod arkadaşlardan birine yollanması paranında modumuz tarafından dağıtılması siz modumuza ,alışveriş yapacağınız kişi modumuza, oda sizlere dağıtıcak paraları mantık bu:)[modlarımız müsaitse] diğer türlü dikkatli olun dolandırıcılar cirit atıyormuş ortalıkta kimsenin canı yanmasın.

tolgacan86

bencede mantıklı olan parça parça satılmasıdır ancak hakanın dediği çözğmde mantıklı ancak bu sorumluluğu almakda modlara risk getiriyor, ekstra yük getiriyor o yüzden kabul etmemeleri halindede yanlış anlaşılmamalı.

Eq

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Kasım 2012, 17:12:16
elisamccline hocanın dediği mantıklı  gibi geliyor banada sizin bileceğiniz iş ama siz ilk istiyorsunuz o ilk istiyor en doğrusu budur sanırım birbirinize güvenmeyin şimdilik en azından.Az bir miktar değil nede olsa.Güvenilirliğinizi burdada kanıtlayabilrisiniz bence sadece maliyassi değil belki diğer arkadaşalarda alışveriş yapmak istiyordur.Miktar büyük olunca insan ister istemez çekinir.
Benim fikrim ama zorluğundan ve kesintilerden dolayı kabul edilmeyen kesintileri göze alıyorsanız en mantıklı geleni bu banada; paraları forumdaki mod arkadaşlardan birine yollanması paranında modumuz tarafından dağıtılması siz modumuza ,alışveriş yapacağınız kişi modumuza, oda sizlere dağıtıcak paraları mantık bu:)[modlarımız müsaitse] diğer türlü dikkatli olun dolandırıcılar cirit atıyormuş ortalıkta kimsenin canı yanmasın.

Evet buda uygundur benim için..Ben yapacağımdan emin olduğum için her türlü akıllı işe varım..

ikose

Modların takas işlemi gerçekleşirken aracı olması konusu daha öncede tartışılmış,
ancak Site Yöneticimiz tarafında çok fazla işyükü ve gereksiz disputeler ile uğraşılacağı nedeniyle pek sıcak bakılmamıştı..

http://www.gelirkapisi.com/para-donusumleri/para-takasi-yaparken-lutfen-dikkat!!!/15/