Bewealthywithus (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 02 Kasım 2012, 01:15:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

(scm)

SCAM

DİKKAT!

Sitenin scam olma olasılığı çok yüksek! Lütfen tanıtımı okuduktan sonra dikkatli karar verin yatırım yapmak için..! Ben PLAN B ye yatırdım..

Site 31 Ekimde kuruldu, bir gün içinde MNO, Talkgold, MMG'de sticky aldı ve sayfalar dolusu yazı yazıldı. ANCAK! yazı yazanlardan özellikle "site mükemmel, çok güvenilir, çok kazandırıyor, kaçırmayın fırsatı hemen üye olun... vs" gibi yorum yazanlar hep forumlara yeni üye olmuş 3-5 mesajı olan kişiler ve muhtemelen adminin kendi kendine açtığı forum üyelikleri ve insanları kandırmaya çalıştığı mesajları.. Ama arada güvendiğim bir iki kişininde ödeme aldığını görünce ve planının kısa süreli olması dolayısıyla denemeye değer dedim, ve denemelik $20.60 STP aracılığıyla yatırdım. Şimdi gelelim sitenin tanıtımına:

PLANLAR

Plan A - Money Finder - up to 150% after 1 Day

Min: $5 Max: $30.000
Günlük %108 ile %150 arası getiri sağlıyor. Plan 1 günlüktür.

Plan B - Money Maker - up to 100% Daily for 3 Days (300% ROI)

Min: $5 Max: $40.000
3 Gün boyunca günlük %45 ile %100 arası getiri sağlıyor.

Plan C - Golden Case - up to 500% After 7 Days

Min: $5 Max: $50.000
Haftalık program. 1 haftanın sonunda %330 ile %500 arasında paranız yatar.

Plan D - Golden Suit - up to 1500% After 10 Days

Min: $5 Max: $60.000
10 günlük program. 10 gün sonunda %600 ile %1550 arasında paranızı alabilirsiniz.

Diğer iki planda 15 ve 30 günlük o yüzden onları koymaya gerek görmedim.

ckr23lm

Girsemmi ne yapsam, son $10 kaldı. Senin sakın bulaşma dediğin sitede 15 içeri girdim ödeme yapmıyor.

tolgacan86

Ben PLAN B ' ye yatırım yaptım günlük %45 veriyor 3 gün. En güzeli benim ödeme almamı beklemen, eğer alırsam kararını ona göre verirsin.

O site ile ilgilide tecrübelerini bekliyorum demiştim, keşke dediğim gibi bulaşmasaydın. Sağlık olsun, tecrübe edindin işte :)

arnutwowew

plan A 'ya yatırım yapmıştım  %108 verdi 

tolgacan86

tbrkler arnutwowew, ödeme kanıtınıda paylaşırsan çok sevinirim birde hangi ödeme işlemciyle ne kadar yatırdın bilgileride çok kullanışlı olur :)

arnutwowew

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 02 Kasım 2012, 13:05:58
tbrkler arnutwowew, ödeme kanıtınıda paylaşırsan çok sevinirim birde hangi ödeme işlemciyle ne kadar yatırdın bilgileride çok kullanışlı olur :)

tolgacan ben %150 verir diye girdim ama %108 verdi neye göre veriyor bilmiyorum 

tolgacan86

Alıntı yapılan: arnutwowew - 02 Kasım 2012, 13:15:18
tolgacan ben %150 verir diye girdim ama %108 verdi neye göre veriyor bilmiyorum 

Bu tamamen yatırım miktarınızla ilgili, PLAN A'ya yatırım yapacağınız yerin altında listesi vardı. Şu an siteye giremiyorum bulunduğum yerde ancak tahminen şu şekilde idi;

$5 ile $199 arası yatırım olursa %108
$200 ile $499 arası yatırım olursa %110
gibi.. %150 alabilmek içinde en az $10.000 yatırmak gerekiyor yane :D

ghostlesh

Sitenin STP hesabı bloke olmuş.Bu yüzden stp ile şimdilik çalışmıyorlar.Monitorlerde Problem olarak görünüyor.Ben de son komisyonumu alamadım stp olduğu için.Ticket attım diğer ödeme sistemlerini kullanarak ödeme yapın diye.Ödeme gelirse bilgi veririm fakat şimdilik bu siteye yaklaşmayın!

tolgacan86

tşkler bilgi için belliydi zaten :)

ckr23lm

Sağlık olsun bunada 11 dolar kaptırdık  :D Hyiplerde toplam kayıp 96 dolar oldu.

Ekleme : Pardon unutmuşum secureprofit 1.4 dolar alabilmiştim. 94.6 dolar kaybım var.