Freelira.com - (SCAM)

Başlatan harun593, 08 Kasım 2018, 11:43:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

harun593

(scm)

kanacali53fk

Futurenet

harun593

Futurenet kayıt olmak için Papara numaranin başına P ekleyerek yazıyorsun.Ardindan captcha yi dogruluyorsun.Sonrasinda ise bonus almak icin reklama tikla diyen yere tikla ve reklami kapattiktan sonra bonus al yazan yere tiklayip bonusunu almis ve kayit olmus oluyorsun.Tabi tekrar girerken bu islemleri yeniden yapman gerekiyor.

kanacali53fk

0.75TL oldu bile

Güncel kazanç 4.85

6il9in

Konu sahibine bir sorum var. Bu grubun 3 tane sitesi var.  3 konuyada yazacağım bu soruyu. Bu siteleri açılışlarından beri takip ediyorum. Madem ödeme limiti ₺50.00, sağ üst köşeme kazandırdık yazan kısmı neden ₺50.00 ve katları artmıyor. Gün içinde sürekli takipteyim. ₺2.00 - ₺3.00 sürekli artıyor. Bana bunu birisi açıklayabilir mi ?

Birde bu "İstatistik" sekmesi altında yer alan ₺0.03-₺0.12 ödeler nasıl oluyor. Mantıklı bir yol bulamadım. :)

Bu 3 grup site gerçekten ödeme yapıyor mu.

Ödeme sekmesinde ruble sembolü görmüştüm bir ara acaba güncel ruble limitine ulaşınca mı ödüyor dicem ama bu ₺0.03-₺0.12 ödemeler aklım ermiyor.

Sırf bu siteler için online oldum uzun zamandır.

Tanıyanlara Merhaba  :D

harun593

Alıntı yapılan: blqn - 13 Kasım 2018, 00:02:15
Konu sahibine bir sorum var. Bu grubun 3 tane sitesi var.  3 konuyada yazacağım bu soruyu. Bu siteleri açılışlarından beri takip ediyorum. Madem ödeme limiti ₺50.00, sağ üst köşeme kazandırdık yazan kısmı neden ₺50.00 ve katları artmıyor. Gün içinde sürekli takipteyim. ₺2.00 - ₺3.00 sürekli artıyor. Bana bunu birisi açıklayabilir mi ?

Birde bu "İstatistik" sekmesi altında yer alan ₺0.03-₺0.12 ödeler nasıl oluyor. Mantıklı bir yol bulamadım. :)

Ödeme sekmesinde ruble sembolü görmüştüm bir ara acaba güncel ruble limitine ulaşınca mı ödüyor dicem ama bu ₺0.03-₺0.12 ödemeler aklım ermiyor.

Sitede Sag ust tarafta yazan kullanıcıların kazandığı para miktarıdır.İstatistik kismindakiler ise kullanicilarin en son kimin ne kadar kazandigini gosteriyor.

HeadSh0t

Alıntı yapılan: blqn - 13 Kasım 2018, 00:02:15

@blqn de geldiyse tum siteler scam :P