FreeKazan.com - (SCAM )

Başlatan SdtQnrl, 11 Kasım 2018, 12:58:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kanacali53fk

Alıntı yapılan: SdtQnrl - 18 Kasım 2018, 14:41:12
Kendi hesapları olabilir. Şuanlık ödeme yapmıyor demek için erken ayrıca ödeme günü yazıyor ödeme gününde ödenir büyük ihtiamlle

Sıkıntı yok hocam 5. Sıraya girsemde yeter bana şuanda 6. Sıradayım beleşten 50 tl 50 tl dir

kanacali53fk

10 dakikada 33 referans çektim 1.lik imkansız ama deniyorum

Freelirada bakiyemi yeniliyodum 2.15 di bidaha yeniledim 7.15 e çıktı sanırım reflerimden birine 10 tl çıktı

GÜNCELLEME: Şimdi 4. kişinin hesaba girdim referansı yok :) 0.31 Bakiyesi var onlarda benim sayemde oldu  :)) :))

Şuanda toplam 120 referans oldu eğer yarışmada 30. güne kadar bi hile hurda olursa mail atıcam. Yani 1000 500 tl vermeseler bile bi 50 100 versinler  ($$)

SdtQnrl

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 18 Kasım 2018, 15:29:58
10 dakikada 33 referans çektim 1.lik imkansız ama deniyorum

Freelirada bakiyemi yeniliyodum 2.15 di bidaha yeniledim 7.15 e çıktı sanırım reflerimden birine 10 tl çıktı

GÜNCELLEME: Şimdi 4. kişinin hesaba girdim referansı yok :) 0.31 Bakiyesi var onlarda benim sayemde oldu  :)) :))

Şuanda toplam 120 referans oldu eğer yarışmada 30. güne kadar bi hile hurda olursa mail atıcam. Yani 1000 500 tl vermeseler bile bi 50 100 versinler  ($$)

Hayırlı olsun hocam inşallah kazanırsınız.  (spk)

fexkomin

Dünya'da ilk olmasına karşın(!) birçok yabancı piyasada aynı sistemlerle açık olan siteler mevcut.  Biraz orijinal fikirlerle yola çıkın ki sonra olumsuz yorum aldık diye kükremeyin !

3 tane aynı tarz ve aynı script kullanmanın mantığı nedir ? Saatlik 3 kuruş kazandırıp da 10 Lira ödeme limiti nedir ? Bu resmen emek hırsızlığı bir nevi sömürme işlemidir. Saatlerce insanları sitende aktif et birkaç kuruş için , sonra da kötü itham nedeniyle yazı yayımla... Olacak iş mi bu ? Doğru ya sana yararı çok ... Olan üyeye oluyor.

Rus piyasasında 10 RUBLE değeri olmayan scriptlerle bu iş yürümez. Ayrıca site Türk Lirası ! faucet olmasına karşın duyuruda bile RUBLE kullanmak ne kadar aciz bir durum ...

http://prntscr.com/lk4eak

Eğer ciddi bir iş yapacaksanız adam akıllı kodlama yapın. Ref yarışmasında hile karıştırmayın. Milletin emeğiyle oynamayın. Rusya da ücretsiz sunulan scriptlerle hem de 1 TL değeri olmayan scriptlerle büyük oynamaya kalkmayın. Bu yük size ağır gelir. Altından kalkamazsınız. Zira birkaç yorumda ağlamalar başlamış yok kötü yorum yok o yok bu ... Yok Adsenseden ödeme alamadık ama kendi inisiyatifimiz ile ödeme yapıyoruz vs. vs. vs. Ağlayacaksınız oynamalım.

Sevgilerle

kanacali53fk

Dünyanın en iyi network sistemi paraparala ile referans konusunda yarışıyorum  (eht)

kanacali53fk

Alıntı yapılan: fexkomin - 19 Kasım 2018, 11:44:14
Dünya'da ilk olmasına karşın(!) birçok yabancı piyasada aynı sistemlerle açık olan siteler mevcut.  Biraz orijinal fikirlerle yola çıkın ki sonra olumsuz yorum aldık diye kükremeyin !

3 tane aynı tarz ve aynı script kullanmanın mantığı nedir ? Saatlik 3 kuruş kazandırıp da 10 Lira ödeme limiti nedir ? Bu resmen emek hırsızlığı bir nevi sömürme işlemidir. Saatlerce insanları sitende aktif et birkaç kuruş için , sonra da kötü itham nedeniyle yazı yayımla... Olacak iş mi bu ? Doğru ya sana yararı çok ... Olan üyeye oluyor.

Rus piyasasında 10 RUBLE değeri olmayan scriptlerle bu iş yürümez. Ayrıca site Türk Lirası ! faucet olmasına karşın duyuruda bile RUBLE kullanmak ne kadar aciz bir durum ...

http://prntscr.com/lk4eak

Eğer ciddi bir iş yapacaksanız adam akıllı kodlama yapın. Ref yarışmasında hile karıştırmayın. Milletin emeğiyle oynamayın. Rusya da ücretsiz sunulan scriptlerle hem de 1 TL değeri olmayan scriptlerle büyük oynamaya kalkmayın. Bu yük size ağır gelir. Altından kalkamazsınız. Zira birkaç yorumda ağlamalar başlamış yok kötü yorum yok o yok bu ... Yok Adsenseden ödeme alamadık ama kendi inisiyatifimiz ile ödeme yapıyoruz vs. vs. vs. Ağlayacaksınız oynamalım.

Sevgilerle

Geçmiş olsun hocam size ruble değil Papara simgesi olarak andırıyor onu araştırmadan yorum yapmayın adsenseden ödeme alamadık diye birşeyde yok. Sadece karalama kampanyası yapanlar için kendi ceplerinden ödeme yapabilceklerini gösterdiler  (spk)

fexkomin

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 19 Kasım 2018, 12:26:32
Geçmiş olsun hocam size ruble değil Papara simgesi olarak andırıyor onu araştırmadan yorum yapmayın adsenseden ödeme alamadık diye birşeyde yok. Sadece karalama kampanyası yapanlar için kendi ceplerinden ödeme yapabilceklerini gösterdiler  (spk)

Cevap yazmak için yorum yapmayın lütfen ... Bilmediğiniz konuda neden yorum yapıyorsunuz. Araştırma yapmadan neden böyle bir olaya parmak basayım.

Ruble işareti ne zamandır Paparanın işareti oldu ?

http://prntscr.com/lk597u

Al incele araştır.  Yaşın genç kardeşim biraz araştırmacı ol. Siteyi savunmak için kendini harcama.

Hadi iyi kazançlar gülüm

SdtQnrl

Alıntı yapılan: fexkomin - 19 Kasım 2018, 14:32:45
Oyun oynayarak para kazanma derdine düşüceğine sudoku oyna kafanı geliştir.

Neyse muhattap olmayayım sen referans çekip kuruşlarını kazanmaya devam et. Bu arada ne kazandıysan numaranı söyle iki katını atayım. Şu mübarek gün çocukları sevindirmek sevaptır. ( İyi Günler)

Script zaten ruslar tarafından ücretsiz dağıtılan bir script üzerinde çeviri dışında hiçbir emekleri yok doğrudur. Ve referanssız 3 ayda ancak 50 tl ödeme alınabilir. Çok vakit harcamayın ömrünüz 50 tl için biter üzülürsünüz. Onun yerine işe gidip 1 günde 100 tl kazanılabilir. (Restoran v.b)

kanacali53fk

Alıntı yapılan: SdtQnrl - 19 Kasım 2018, 16:14:22
Script zaten ruslar tarafından ücretsiz dağıtılan bir script üzerinde çeviri dışında hiçbir emekleri yok doğrudur. Ve referanssız 3 ayda ancak 50 tl ödeme alınabilir. Bu arada site hesaplarıma göre günlük her insandan 1 saat çalıyor. Çok vakit harcamayın ömrünüz 50 tl için biter üzülürsünüz. Onun yerine işe gidip 1 günde 100 tl kazanılabilir. (Restoran v.b)

Günlük 1 saat çalıyor ne hocam  :m Ben hiç girmiyorum 153 referral var onların geliriyle geçiniyorum.

SdtQnrl

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 19 Kasım 2018, 16:29:07
Günlük 1 saat çalıyor ne hocam  :m Ben hiç girmiyorum 153 referral var onların geliriyle geçiniyorum.

İyi oku  :) ben ne dedim "Ve referanssız 3 ayda ancak 50 tl ödeme alınabilir."