FreeKazan.com - (SCAM )

Başlatan SdtQnrl, 11 Kasım 2018, 12:58:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SdtQnrl

Site bakıma alındı. En geç 2-3 saat içerisinde açılır yazıyor. Göreceğiz.

: Site tekrar aktif!

SdtQnrl

Şuan itibariyle şirketin 3 sitesinden en çok kazandıranı FreeKazan olmuştur. 2x Kazancı var çünkü diğer siteler 60 Dakikada bir iken bu site 30 dakikada bir kazandırıyor. Bol kazançlar , 26 kasım ödemeler yapıldı. Az bir farkla 25 TL'ye ulaşamadım  :)) Bir sonraki aya kaldı, bol kazançlar dilerim herkese..

kanacali53fk

Alıntı yapılan: SdtQnrl - 29 Kasım 2018, 23:30:07
Şuan itibariyle şirketin 3 sitesinden en çok kazandıranı FreeKazan olmuştur. 2x Kazancı var çünkü diğer siteler 60 Dakikada bir iken bu site 30 dakikada bir kazandırıyor. Bol kazançlar , 26 kasım ödemeler yapıldı. Az bir farkla 25 TL'ye ulaşamadım  :)) Bir sonraki aya kaldı, bol kazançlar dilerim herkese..

26 Kasım nasıl ödeme yapıldı sadece freekazan için mi?
FreeLira da 63 TL var ödeme almadım.

SdtQnrl

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 30 Kasım 2018, 12:05:35
26 Kasım nasıl ödeme yapıldı sadece freekazan için mi?
FreeLira da 63 TL var ödeme almadım.

FreeKazanın ödemeleri yapıldı. FreeKazanda baktılar 25 TLye ulaşabilen az hemen ödediler. Ama FreeLira ve TLiracoin'in ödemeleri bir sonraki aya devredildi.

SdtQnrl

26.12.2018 Tarihinde kendi referans yarışmam devam ediyor. 10 TL Ödeme aldığımda o zaman bana en çok kazandıran referansıma kazandırdığının %50'si olan 2 TL'yi papara hesabına göndermiştim. O günden sonra bana en çok kazandıran referanslarıma para dağıtmaya devam ediyorum.

Bu tarihe kadar bana en çok TL kazandıran üyeme bana kazandırdığının %50'sini papara hesabına göndereceğim. Hatta bana 5 TL üstü kazandıran tüm üyelere kazandırdığının yarısını göndermeye devam edeceğim. Bol kazançlar dilerim  (spk)

1. Ref Yarışmamın sonucunda P1390690843 numaralı papara hesabına bana kazandırdığının ( 4 TL ) yarısını ( 2 TL ) anında papara hesabına gönderdim.

kanacali53fk

Alıntı yapılan: SdtQnrl - 02 Aralık 2018, 20:29:47
26.12.2018 Tarihinde kendi referans yarışmam devam ediyor. 10 TL Ödeme aldığımda o zaman bana en çok kazandıran referansıma kazandırdığının %50'si olan 2 TL'yi papara hesabına göndermiştim. O günden sonra bana en çok kazandıran referanslarıma para dağıtmaya devam ediyorum.

Bu tarihe kadar bana en çok TL kazandıran üyeme bana kazandırdığının %50'sini papara hesabına göndereceğim. Hatta bana 5 TL üstü kazandıran tüm üyelere kazandırdığının yarısını göndermeye devam edeceğim. Bol kazançlar dilerim  (spk)

1. Ref Yarışmamın sonucunda P1390690843 numaralı papara hesabına bana kazandırdığının ( 4 TL ) yarısını ( 2 TL ) anında papara hesabına gönderdim.

Kim kaç tl kazandırmış gözüküyor mu ki?

SdtQnrl

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 03 Aralık 2018, 17:10:36
Kim kaç tl kazandırmış gözüküyor mu ki?

Evet Referanslar kısmında Toplam kısmına bakıyorum. Bonus ve Toplam kazanç sayısı en fazla olan kişiye yarısını gönderiyorum.

SdtQnrl

Güncelleme!

Site 6500 TL'yi aşkın kazandırmıştır. Ancak bunun %90'ı henüz ödenmemiştir. Ayın 26'sında ödemeleri durumunda yeni ödeme kanıtı konularak güncellenecek ve çok iyi bir kazanç sitesi olucak.

Minimum ödeme limiti 25 TL ve her ayın 26'sında Paparaya otomatik ödendiği söyleniyor. Göreceğiz, bol kazançlar.

kanacali53fk

@SdtQnrl selamünaleyküm ödemeler yapılacak mı sizce düşünceleriniz nelerdir mail attım geri dönüş olmadı

Sargon

Ödeme alan var mı arkadaşlar? Yalan oldu sanırım TL Faucet siteleri...