Bu tarz reklamlar yasak değil miydi ?

Başlatan ElisaMcCline, 03 Temmuz 2011, 03:09:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Sadece isim ve mail gibi bilgileri toplamaya yönelik reklamlara daha önce onay verilmediğini hatırlıyorum.

Biraz tuhaf geldi açıkçası, çünki yakın zamanda bunlardan başkalarını da görmeye başladım neobux ta.

Az önce çıkan bir reklamın açık linki:
http://www.adkreator.com/squeezepagehit.php?bid=35606&sp=Y

Sayfada başka tıklayabileceğiniz hiçbir link ya da buton da yok... ???

nouma26

Admini gözü paradan başka birşey görmüyor yada reklam veren gittikçe azalıyordur hocam olcagına bak.Ne verirsen yayınlarız sen yeter ki bana para ver diyordur :)

ElisaMcCline

Neoya da açtım konuyu, Jorm yazmış,
Kesin bilmemekle birlikte başka sebepten olabilir önceki reklam geri çevirme sebepleri diyor...

Havuç ya da Elma, gösterilen ne olursa olsun amaç önemli bence ama bilemiyoruz tabii ki...

ugurguner

Tosda böyle birseyler yazmıyor.ama ben birkez daha böyle bir reklama sahit olmustum.

ElisaMcCline

TOS ta yazmayan nelerrrrrr var :D
refleri salınca kesilen paralar mesela :D

ucenmi

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Temmuz 2011, 00:34:52
TOS ta yazmayan nelerrrrrr var :D
refleri salınca kesilen paralar mesela :D
O PARalar adminin cebine :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ucenmi - 04 Temmuz 2011, 00:51:02

hahaha, yok yahu, refler bot değil ya, işten çıkarıldığı için tazminat ödüyormuş reflere :D Çok kötü niyetlisiniz ama :D

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Temmuz 2011, 01:02:59
Alıntı yapılan: ucenmi - 04 Temmuz 2011, 00:51:02

hahaha, yok yahu, refler bot değil ya, işten çıkarıldığı için tazminat ödüyormuş reflere :D Çok kötü niyetlisiniz ama :D

su mesaji neo forumlarina da yazsaniz; " her cumlesine, merhaba, nasilsiniz" diyen tip nasıl bir tepki verir aceba :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 04 Temmuz 2011, 23:58:13
su mesaji neo forumlarina da yazsaniz; " her cumlesine, merhaba, nasilsiniz" diyen tip nasıl bir tepki verir aceba :)

Diyeceği şu;
Merhaba :)

Gerisi önemli değil zaten.. :D

Ama çok dalga geçtiniz adamla yeter yahu :D
Hele Uğur, gözüne soka soka MERHABA diyor :D

nouma26

Denmeyecek gibi değil ki hocam.O kadar laf söylendi hala tarzını koruyor merhaba arkadaş :D.Benim bile bazen  sitede banlı oldugumu unutup yazasım geliyor :D