Doğum Günü Tebriği: abcb

Başlatan ikose, 05 Kasım 2012, 10:18:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Coulers79

Kim dedi doğum günü diye? ??? Ben demedim ama ima etmiş olabilirim. (d) Tebriğim konudan münhasır ve de hükümsüzdür.
Tiz hortlaklara gereği yapıla. ninja Ekmek ararken, pastaya benzer birşey :P bulursak yemeyek mi yani? Forum aç mı kalsın?

silver

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Haziran 2015, 08:54:29
Kim dedi doğum günü diye?

Yine @Coulers79 un başının altından çıkıyor bunlar :D Ortalığı karıştırmak için yapmıştır kesin :PP

Coulers79

Biri şu menşıncıyı ponçiklesin ninja hiç vaktim yok. Bugün uyumayı da unutmuşum :m rahatsızım bir hayli-rilli rilli rilliyar.

Ah Hakocu ile e-Ege olaydı. :( Açeydim gollarımı, duruvereydim önlerinde. :S Gitmeyin ule diyeydim.  :'(
Forum nüfusu cıvıl cıvıl olaydı, ne big ban olurdu (gyk) bre ya hu zalım uşak, maniSA, hopa, lutfet komutanım.  :DD

Dio

ne zamanmış ???   amaaan bize hergün (p)
doğum günleriniz kutlu olsun abcb :)

Coulers79 modum sende biraz uyu yav şimdi yanlış şeylere basacan forumu kitlersin mazallah (zopa)

bekeli

@abcb doğum günün kutlu olsun ;) Nice mutlu senelere..

Yılda iki kez doğum günü kutlayan nadir insanlardansınız :P

enderege

Bu seneki 5. yaş günün kutlu olsun abcb. Bu gidişle benden daha yaşlı olucan. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Yine mi kutluyoruz ? Geleneksel olarak her ayın 5'in de kutlayalım bence başka türlü olmayacak :D
abcb modum nice yaşlara :) 

osibios

nice hayırlı senelere @abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Haziran 2015, 15:31:14
Yine mi kutluyoruz ? Geleneksel olarak her ayın 5'in de kutlayalım bence başka türlü olmayacak :D
abcb modum nice yaşlara :) 
:y her ay parti olsun  (p)   :m

ikose

Canımmmmm Aralığı bekleyemiş Coulers heyecan yapmış, e iyide yapmış
Nice güzel senelere diycem olmıycak
Nice güzel bir aya, gelecek ay görüşmek üzere tatlım, iyi ki doğdun, iyikivarsın , iyiki buradasın bebişim  (op) (k)