Doğum Günü Tebriği: abcb

Başlatan ikose, 05 Kasım 2012, 10:18:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Haziran 2015, 09:30:37
Biri şu menşıncıyı ponçiklesin ninja hiç vaktim yok. Bugün uyumayı da unutmuşum :m rahatsızım bir hayli-rilli rilli rilliyar.

Ah Hakocu ile e-Ege olaydı. :( Açeydim gollarımı, duruvereydim önlerinde. :S Gitmeyin ule diyeydim.  :'(
Forum nüfusu cıvıl cıvıl olaydı, ne big ban olurdu (gyk) bre ya hu zalım uşak, maniSA, hopa, lutfet komutanım.  :DD
Ama dikkatlice yatağa gidiniz sonra yanlışlıkla balkondan düşersiniz :PP

abcb

Arkadaşlar 6 ayda birmi kutlasakki bundan sonra, fosilim çıktı yeminlen, Ender Hocam yanımda yeni doğmuş bebek kaldı  :g
Hepinize çoook çok teşekkür ederim  :)

Coulers Modum, teşekkür ederim ama bak nolur bekleyelim Aralık'a kadar  (eht) (eht) (eht)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Haziran 2015, 09:30:37
Biri şu menşıncıyı ponçiklesin ninja hiç vaktim yok. Bugün uyumayı da unutmuşum :m rahatsızım bir hayli-rilli rilli rilliyar.

Ah Hakocu ile e-Ege olaydı. :( Açeydim gollarımı, duruvereydim önlerinde. :S Gitmeyin ule diyeydim.  :'(
Forum nüfusu cıvıl cıvıl olaydı, ne big ban olurdu (gyk) bre ya hu zalım uşak, maniSA, hopa, lutfet komutanım.  :DD

Biz açtık kolları ama durduramadık :D

silver

Alıntı yapılan: abcb - 05 Haziran 2015, 22:26:00
Arkadaşlar 6 ayda birmi kutlasakki bundan sonra, fosilim çıktı yeminlen, Ender Hocam yanımda yeni doğmuş bebek kaldı  :g
Hepinize çoook çok teşekkür ederim  :)

Coulers Modum, teşekkür ederim ama bak nolur bekleyelim Aralık'a kadar  (eht) (eht) (eht)
O beklese bile temmuzda ben kutlayacağım @abcb :PP Unutmazsam inşallah :))

abcb

Bende şimdiden teşekkür ederim Silver  :)

Gitti caaaanım bi yaş daha  :g
Arkadaşlar, kısa yoldan siz gömün beni  :PP

silver

Alıntı yapılan: abcb - 05 Haziran 2015, 22:47:37
Bende şimdiden teşekkür ederim Silver  :)

Gitti caaaanım bi yaş daha  :g
Arkadaşlar, kısa yoldan siz gömün beni  :PP

Bende şimdiden yeni yaşınızı kutlarım her ne kadar gerçek tarihi bilmesem de ileride olduğu kesin :PP
@abcb yi nasıl bilirdiniz ? Eh az yaramaz biriydi ama iyi biriydi şakalaşmalarını özleyeceğim :P birde alfabede ilk 3 harften sonrasını bilmiyordu sanırım :)) birde b harfi en sevdiği harf olsa gerek :DD

abcb

Ya dur bırak şimdi bunları
Ruhuma 3 İhlas bir Fatiha oku  :PP

rota26

DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ABC  :)

bu 1 sene içinde kaçıncı dogumgünün acep  :))

abcb

Aralık ayında zaten bi kutlu doğum haftası oluyor, takribi 5-10 gün sürüyor  :g
Ondan sonraki aylarda da sayamıyorum artık

Gelin çocuklarım,kuzularım, nineniz size harçlık verecek  :PP verin bakayım pp adreslerinizi  :PP

silver

Alıntı yapılan: abcb - 05 Haziran 2015, 22:59:44
Ya dur bırak şimdi bunları
Ruhuma 3 İhlas bir Fatiha oku  :PP
Tövbe tövbe ölmeye çok heveslisiniz herhalde @abcb :D Allah uzun ömürler versin :) akşam akşam konuştuğumuz konuya bak.