Doğum Günü Tebriği: abcb

Başlatan ikose, 05 Kasım 2012, 10:18:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nukhet

Ya biz abcb hocanın doğum gününü daha geçen hafta kutlamadıkmı? Kafayımı yiyorum ben ne :) yoksa  (eht)ladımmı, hatta özel mesaj attım, ben ona, Allah Allah
Doğum günün kutlu olsun abcb hocam , sevdiklerinle birlikte nice mutlu, sağlıklı, huzurlu seneler geçirmeni dilerim :)

6il9in

Alıntı yapılan: nükhet - 04 Aralık 2014, 22:52:08
Ya biz abcb hocanın doğum gününü daha geçen hafta kutlamadıkmı? Kafayımı yiyorum ben ne :) yoksa  (eht)ladımmı, hatta özel mesaj attım, ben ona, Allah Allah
Doğum günün kutlu olsun abcb hocam , sevdiklerinle birlikte nice mutlu, sağlıklı, huzurlu seneler geçirmeni dilerim :)

Alıntı yapılan: ikose - 05 Aralık 2013, 12:02:07

Ben bu sayfanın yalancısıyım..  :D Banada en sonki doğum günü dün gibi geliyorda.. Yaşlandın Modicem sende  :D

[spoiler]Yaş Kaç oldu  *)[/spoiler]

nukhet

ElisaMcCline

En son Halise hoca nın doğum gününü kutlamıştık :)
Tebrikler Konya ' ya gidiyor diye arada bağ kurdunuz snırım :))

Tebrikler abcb, yeni yaşın kutlu olsun :) :y (p)

nukhet

Yok ben yaşlanmadım doğru hatırlıyorum, üşenmedim forumda araştırdım, çok yakın bir zaman önce Elif in doğum gününü kutladık
buyrun
http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/dogum-gunu-tebrigi-abcb-3554/

nukhet

Abcb nin doğum gününü 5 kasım 2014 tarihinde kutladık demek istedim, yanılıyorsam  (eht) olduğumu kabul ederim :)

6il9in

Acaba bizim   (eht) mod mu tarihleri şaşırmış 2012 ile 2013 tebriklerinden biri kasım biri aralık..  :D

abcb 5 kasım mı 5 aralık mı doğum günün  :D

Nükhet verdiğin lik 2012 ait ben senin yazını göremedim  *)

nukhet

Ben ona özel mesaj geçmiştim Bilgin hocam, neyse ne Allah uzun ömür versin, modumuz forumun neşe kaynağı, Bazen telefon ederim, telde bile moralimi tavana çıkarır, Allah başımızdan eksik etmesin :)

Coulers79

Forumda kaydırma yapmaktan tüm (eht) lar GK huzur evi şubesine.
Hem kasım hem aralıkta yaş günü ha alın bu abcb'yi de içeri. :))
Durun banlamayın (yvr) ben 4 yılda bir kutluyorum.

Nice mutlu senelere ABCB. (p)

6il9in

yeni adresimiz huzurkapisi.com olacak bu gidişle  :DD

Elisa hocam logo tasarımı sizde  :PP  :D