Doğum Günü Tebriği: abcb

Başlatan ikose, 05 Kasım 2012, 10:18:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Gün ay yıl önemli değil :P Hergünün doğum günün gibi olsun abcb modum, nice yıllara tekrardan 2 ayda 2 sene attı yaşın bu demektir ki 3-5 seneye kalmaz forumun en ihtiyarı olursun :D

bekeli

Ben de yakın zamanda abcb modumun doğum gününü kutladığımı hatırlıyorum ???

Neyse. Tekrardan doğum günün kutlu olsun modum ;) Sevdiklerinle nice huzurlu mutlu senelere ;)

abcb

Ben genelde her ayın 5'inde doğumgünü kutluyorum  :g İlknur'um ciğer köşem beni mutlu etmek için her ayın 5'inde beni arar, bazen de konu açar  (k) ama asıl doğumgünüm gelirkapısının doğumgünüyle aynı  8)
Hepinize çok çok teşekkür ederim  :)
Bilgin nasıl buldun çıkardın sen bu konuyu, sürpriz oldu, teşekkür ederim  :)

Nükhet'cim çok teşekkür ederim, çok düşüncelisin, çok incesin  :)
[spoiler]Mesajın gelmedi ama, o yüzden cevap yazamadım, burdan yazayım  :g[/spoiler]

rota26

dogum günün kutlu olsun abcb modum  (p) (p) (p)
yarın ki dogum gününde şimdiden kutlu olsun  :DD

nukhet

Tamam arkadaşlar ben ihtiyarlamışım kabul ettim şimdi :) Demekki kafamın içinde tereleller oluyor :) Ey Ahali duyduk duymayın demeyin ben Nükhet ihtiyar bir bayanım :)

nouma26

Doğum günün kutlu olsun abcb modum.Nice senelere  :)

6il9in

Tesadüf abcb modum.. tesadüf..  :D

5 kasım ı görmedim ama..  :PP

Baktım post sayın az arttıralım dedim  :P  :D

abcb

Yok yok Nükhet'cim, biz bir ay öncede burda yine benim doğumgünümü kutladık ama o ara 2-3 günlük forumdaki datalar silindiği için benim konu da araya kaynadı  :g
Bir ay sonra yine kutlayabilirz  :PP Hakan Modum'un dediği gibi bir senede 12 yaş atıyorum  :PP

abcb

Alıntı yapılan: bilqin - 04 Aralık 2014, 23:47:40
Baktım post sayın az arttıralım dedim  :P  :D

Sen uğraşma, ben bir günde 100'e kadar çıkarım  8) inzivadayım, sizinde beyninizin eti dinlensin bu arada  :g