SatoshiLabs

Başlatan btcincome, 28 Kasım 2018, 21:57:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

btcincome

qwer38

Alıntı yapılan: btcincome - 12 Aralık 2018, 20:25:58
Credit Balance kısmında sürekli 2000 kredi tutuyorum, fazlasını da " Exchange your credits " kısmından Satoshi'ye çeviriyorum.

2000'de çok tutuyormuşsunuz hocam :) 3 hafta hiç kredi kazanmasanız %100'de tutar enerjiyi. Bu tarz sitelerin 3 haftalık ömrü bile garanti değilken  :g 200 ideal gibi. 50 saat %100'de tutar, o süreçte de elbet tazelenir kredi miktarı :)

btcincome

Alıntı yapılan: qwer38 - 13 Aralık 2018, 19:04:02
2000'de çok tutuyormuşsunuz hocam :) 3 hafta hiç kredi kazanmasanız %100'de tutar enerjiyi. Bu tarz sitelerin 3 haftalık ömrü bile garanti değilken  :g 200 ideal gibi. 50 saat %100'de tutar, o süreçte de elbet tazelenir kredi miktarı :)

35000 Satoshi'den fazla çekim yaptım şu ana kadar @qwer38, 2000 kalsa içerde sorun olmaz.;)
Ki ödeyen ve en hızlı ödeyen sitelerden biri şu anda. ( Başka varsa benzer site bana özelden yazarsanız sevinirim ). :)

manjimurai

Alıntı yapılan: btcincome - 13 Aralık 2018, 22:14:13
35000 Satoshi'den fazla çekim yaptım şu ana kadar @qwer38, 2000 kalsa içerde sorun olmaz.;)
Ki ödeyen ve en hızlı ödeyen sitelerden biri şu anda. ( Başka varsa benzer site bana özelden yazarsanız sevinirim ). :)

bende 1 bunker 1 tanede generator var . kredi bendede acık . suan 150 kredi var . ama günlük 1000 cekemiorum :D referanslardan dolayımı aceba . o kadrda ugrasiorum aama bilemedim :D
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

btcincome

Alıntı yapılan: manjimurai - 13 Aralık 2018, 22:27:43
bende 1 bunker 1 tanede generator var . kredi bendede acık . suan 150 kredi var . ama günlük 1000 cekemiorum :D referanslardan dolayımı aceba . o kadrda ugrasiorum aama bilemedim :D

504 kredi sadece Shortlinks kısmından geliyor. = 125 Satoshi
25 kredi PTCwall. = 12 Satoshi
Her 5 dakikada bir 5-15 Satoshi arası, günlük performansınıza göre saatte 60-75 saatten 12 saatte 720-900 Satoshi ...

1000 Satoshi toplanabilir @manjimurai ... ;)

Not : Referans gelirlerinin de tabii ki etkisi var. Ve, tüm referanslarıma sonsuz teşekkürler !!!  (spk) (spk) (spk)

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

qwer38

Bunker Sv: 76
Generator Sv: 4
Food Crates Sv: 1
Tools Sv: 1
Security Sv: 1

Ref gelirleri vs. 5K civarı çekim şansı oluyor. Birkaç gün çekip sonra yatırıma devam :)
@btcincome maalesef pek bilmiyorum bu tarz site, Boş vakitlerde bunlar ve FaucetHub'tan OfferWalls ile ilgileniyorum. Refleride hesaba katınca güzel kazanç sağlıyor. Özellikle 'Coinpot' muslukları bu ara güzel ref geliri sağlıyor.

btcincome

Alıntı yapılan: manjimurai - 13 Aralık 2018, 23:41:47
:D Acımızdan Ölcez :D

Anlayamadım ne demek istiyorsunuz ama sorun değil  :)

" Bunker Sv: 76

Ref gelirleri vs. 5K civarı çekim şansı oluyor. Birkaç gün çekip sonra yatırıma devam :)
@btcincome maalesef pek bilmiyorum bu tarz site, Boş vakitlerde bunlar ve FaucetHub'tan OfferWalls ile ilgileniyorum. Refleride hesaba katınca güzel kazanç sağlıyor. Özellikle 'Coinpot' muslukları bu ara güzel ref geliri sağlıyor. "

Belki bir bilgi verir. ;)

btcincome

Alıntı yapılan: qwer38 - 14 Aralık 2018, 00:01:27
Bunker Sv: 76

@btcincome maalesef pek bilmiyorum bu tarz site, Boş vakitlerde bunlar ve FaucetHub'tan OfferWalls ile ilgileniyorum. Refleride hesaba katınca güzel kazanç sağlıyor. Özellikle 'Coinpot' muslukları bu ara güzel ref geliri sağlıyor.

Passive getiri açısından çok iyi yatırım yapmışsınız @qwer38  :y

Takip ettiğim forumlarda sürekli olumlu mesajlar geliyor site hakkında, ben de bu yüzden reklamını yapmaya devam ediyorum sitemizin. Aksi olsa zaten anında reklamı keser ve zaman harcanmamasını söylerdim. ;)

qwer38

Alıntı yapılan: btcincome - 13 Aralık 2018, 23:25:04
Passive getiri açısından çok iyi yatırım yapmışsınız @qwer38  :y

Takip ettiğim forumlarda sürekli olumlu mesajlar geliyor site hakkında, ben de bu yüzden reklamını yapmaya devam ediyorum sitemizin. Aksi olsa zaten anında reklamı keser ve zaman harcanmamasını söylerdim. ;)

Yatırım bağımlılık yapıyor :g
Cointiply ve CMG'yi anımsatıyor. Umarım onlar gibi uzun ömürlü olup güzel kazançlar sağlar ;)