SatoshiLabs

Başlatan btcincome, 28 Kasım 2018, 21:57:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

btcincome

Alıntı yapılan: Z.K.U.D - 23 Ocak 2019, 15:41:47
Refinden üye oldum @btcincome  ;) shortlinklerin birçoğu çalışmadı anlayamadım. Yani tıklıyorum satoshilabs sayfasını yenilemiş gibi işlem yapıp kalıyor.Farklı tarayacı ile de denedim olmadı var mı bir çözümü  (eht)

Teşekkürler @Z.K.U.D .    (spk)

Şimdi denedim, Chrome kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor.  ???

Z.K.U.D

Alıntı yapılan: btcincome - 23 Ocak 2019, 17:43:48
Teşekkürler @Z.K.U.D .    (spk)

Şimdi denedim, Chrome kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor.  ???

Ben de chrome kullanıyorum. Başka birçok sitede shortlink kullanıyorum hem de aynı kısaltmalar ama hala çözemedim  ??? Neyse biraz daha vakit buldukça uğraşacağım bu siteyle  (spk)

Ozkan1151

siteye roulette gelmiş 15 dakikada 11k dan 13.500 oldum bakalım şimdilik kar ediyorum :D

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/satoshilabs-odemeleri/new/#new

roulette çok güzel :D

btcincome

armador

+1

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

btcincome

Proof

Reflerden güzel getiri sağlayan bir site. Arada girip kontrol ediyorum.

Faucethub'taki değişiklikten sonra direk cüzdana veya başka bir mikro cüzdana ödeme yapacaklarını belirtmişler.

''Satoshilabs will keep paying after FaucetHub rebranding, we will implement direct payment to your BTC wallet, or use another micro wallet service. WE WILL NOT CLOSE SATOSHILABS''

Proof

Cumar-Pazar günleri arasında demesine rağmen bu hafta ödeme yapmadı.

[spoiler][/spoiler]

atsilak

enerji yenilemek çok zorlaştı.
sanırım böyle giderse sitede takılmayı bırakabilirim.

Proof

Alıntı yapılan: atsilak - 15 Ocak 2020, 13:32:08
enerji yenilemek çok zorlaştı.
sanırım böyle giderse sitede takılmayı bırakabilirim.

Şuan tam hesaplamadım (müsait değilim) ama generator almak zarar ediyor bile olabilir. Faucet zaten Lab veriyor, Offerwall yaparsanız gelen krediyide direk Lab'a çevirip çekim yapmak en mantıklısı.

Ben reflerden gelenlerle Geneeator fln alıyordum, artık direk lab'a çevirip çekim yapıyorum. Faucet flnda yapmayınca benim Activity İndeks bayağı düşük. Saatlik kredi masrafı çok fazla o yüzden.