Memnuniyetsizler artıyor sanırım...

Başlatan ElisaMcCline, 03 Temmuz 2011, 03:16:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

E biz kazanmayacağız ya.... Hep beraber kazanacağız.. yani reklama tıklayan kazanır :D
Kasadan mı tırtıklayacaksın, ayıp ayıp :D

ucenmi

elisa sana güveniyorum abi arkandayım destek olurum herzaman :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ucenmi - 05 Temmuz 2011, 14:22:42
Bırak abi yaa, bigtime a 2 tık atıp bırakmışsın zaten :D Çok kızdım sana :D
Ya bakıyorum bir çuval ref var, gelen giden yok... ahanda bir baktım tıklayan yok :D

Acelesi yok ya, cidden var kafamda birşeyler, bak yukarıda yazılanlardan da bellidir birşeylerin konuşulduğu ama hem zaman lazım, hem de bir gaz falan.
Hele yaz zamanı olacak iş değil.
Herkes biryerlerde haliyle. bugün ben bile aldım ailemi kaçtım şehir dışına... İşi kırdık yani :D
Daha tatili var bilmemne, yaz sonu, kış başı bakmak lazım duruma :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Temmuz 2011, 20:26:47
Alıntı yapılan: ucenmi - 05 Temmuz 2011, 14:22:42
hem de bir gaz falan.

Hocam sende tüpmü taktırdın ne? Gaz yemiyorsun. Adam arkandayız diyor, ben kasadayım diyorum(tamamen duygusal), herkes işin ucundan tutacak (elini vericen kolunu kurtaramazsın) hala girmiyorsun bu işe!
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

He çok kolay iş de ben yapmıyorum, günlerimi yatarak geçiriyorum da, biraz daha yatasyım diyorum :D

O kadar basit diyosanız gazla olacaksa, ben kasaya da geçerim, arkanızda da olurum :D e hadi bakalım :D
İki kişi beraber bir başlayın, daha da çabuk olur :D

Ben diyorum keşke şu big e de yatırım yapmasaydım da, rahat bir tatil yapsaydım, siz diyosunuz bırak günde 3-5 tıkla kapatmayı, komple PTC açalım :D
Walla gözlerim doldu :D

ucenmi

elisa zamanın olsa ordada tıklıcam ama zaman bulamıyorum zaten neobux bot yapma amacım zaman yokluğundandı :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ucenmi - 06 Temmuz 2011, 12:02:14
elisa zamanın olsa ordada tıklıcam ama zaman bulamıyorum zaten neobux bot yapma amacım zaman yokluğundandı :D

Sağolasıııın :) Düşünüp üye olman yeter :) Sonuçta görmek için başkasının ref linkinden de üye olabilirdin. :D
Ben de tam aynı noktaya dikkat çekmeye çalışıyorum zaten :)

Yapılacak herşey için zaman lazım.... ; Yapmak için de, destek için de :D

Hele şu yaz-tatil dönemini bir atlatalım da, tekrar bir bakarız... Aslında eminim o zamanlarda da başka konuların olması muhtemel ama, PTC hiçbirimizin kendi hayatının önüne geçmemeli :)
Aile, iş, eğitim, sosyal hayat.... vakit kaldığı kadar da PTC :D

ikarayel

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikarayel - 09 Temmuz 2011, 17:45:30
neobux tam bir vurguncu  :-[ :-[ :-[

PTC sitelerinin kuruluş amacının sosyal hizmet yapmak olmadığını hatırlatmak isterim :D
Kendisi için en uygun olan ne isae onu tercih ettikleri kesin.
Herkesin kazanabilceği bir dönem var, özellikle yeni başlayanların ilk zamanları. Kazandırdığı dönemleri kullanıp sonra kaybolmak gerekiyor :D

ikarayel

Yok aslında herşeyin farkındayım sadece kısa ve öz olsun diye öyle yazdım.İş vurgunculuğa gelince ne zaman kazandırdı bilmiyorum, başlangıç itibariyle mart ayından bu döneme ait işlemlerime bakıyorum hep zarar ve bu zararımın strateji ile kesinlikle hiç bir alakası olmadığına inanıyorum.Sistem kazandırmaktan çok vurgunculuğa döndü  >:( >:( >:(