Picturer.net - (SCAM)

Başlatan smbllr424, 05 Aralık 2018, 15:47:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

(scm)

Zeynl1907

Öncelikle hayirli olsun hocam konunuz. Uye oldum ama mobil miner kisminda Playe basiyorum ondan sonra ne yapmak gerek belli sure beklemek mi gerek ? Ordan bir kazanc elde edemedim

smbllr424

Alıntı yapılan: Zeynl1907 - 05 Aralık 2018, 19:43:02
Öncelikle hayirli olsun hocam konunuz. Uye oldum ama mobil miner kisminda Playe basiyorum ondan sonra ne yapmak gerek belli sure beklemek mi gerek ? Ordan bir kazanc elde edemedim
baslattiktan sonra sayfanin acik kalmasi gerek.. bu gece deniycem bnde..teli kullanmadiniz zamanlarda ise yarar ama cok geliri olacagini sanmiyorum...daha cok fauceti kullanmak gerek

hispasat

Alıntı yapılan: smbllr424 - 05 Aralık 2018, 19:52:27
baslattiktan sonra sayfanin acik kalmasi gerek.. bu gece deniycem bnde..teli kullanmadiniz zamanlarda ise yarar ama cok geliri olacagini sanmiyorum...daha cok fauceti kullanmak gerek

(spk)   ETN  cüzdan önerirmisiniz rica etsem  kayıt olacağım da cüzdanım yok   :-[

SdtQnrl

Alıntı yapılan: hispasat - 05 Aralık 2018, 20:09:00

(spk)   ETN  cüzdan önerirmisiniz rica etsem  kayıt olacağım da cüzdanım yok   :-[

Buradan alabilirsiniz.
[spoiler]https://my.electroneum.com/[/spoiler]

cem8133

bu siteyi safaride ve ipone da acamıyorum cerezlerden silindi

smbllr424

Alıntı yapılan: cem8133 - 05 Aralık 2018, 20:59:32
bu siteyi safaride ve ipone da acamıyorum cerezlerden silindi
şuan pc dede sorun var sunucu hatası veriyor..

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 05 Aralık 2018, 21:09:21
şuan pc dede sorun var sunucu hatası veriyor..

kucoinde ETN var ama adres + id diye birşey var

acep oluyormu  burdaki adres

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 05 Aralık 2018, 21:49:52
kucoinde ETN var ama adres + id diye birşey var

acep oluyormu  burdaki adres
etn leri oraya yollarken etn cüzdandan id kısmını acıklamaya yazmamı istemişti kucoin, yoksa kaybolurmu öyle bir yazı cıkmıştı..

burdaki faucet sitesinden cekim yapaken o id kısmını yazdıracakmı? onu bilmiyorum yazdırmazsa kucoine ulaşmayabilir etn ler..