OffersBux

Başlatan Ufuko, 06 Aralık 2018, 15:30:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: dokansent - 03 Şubat 2019, 15:26:24
Arkadaşlar, AdscendMedia çok iyi kazandırıyor. Bir günde 1 dolara kadar kazanmanız mümkün. Kolay görevler var çoğunlukla internetten araştırarak yapabileceğiniz.  ($) ($)
Evet bu konuda katılıyorum. Şahsen ben bile Offerwall ın kurulum aşamasında test amaçlı 5-6 task yapmışımdır :D Adlarını yazdığınızda YouTube videoları olarak çıkıyorlar :)

lutch

Persona.ly her seferinde bir problem çıkarıyor ya...  (sns) Adamlara ticket atıyorum bitti diyip ekran görüntüsünü atıyorum oyunu indirip oynadığımın adamlar bu offerın bitim görüntüsü değil diyor  :m

Ufuko

Offerwalls Contest'in bitimine birkaç gün kaldı ve mevcut durum ile 5 Türk ilk 10 içerisinde  +1

[spoiler][/spoiler]

İlk sıranın değişme ihtimali az gözüküyor ama sonrasında bir çekişme olabilir gibi  ($$)  :D

lutch

İlk 10 sıraya giriş yaptım  8)

Kamrey

Alıntı yapılan: Ufuko - 05 Şubat 2019, 15:33:31
Offerwalls Contest'in bitimine birkaç gün kaldı ve mevcut durum ile 5 Türk ilk 10 içerisinde  +1

[spoiler][/spoiler]

İlk sıranın değişme ihtimali az gözüküyor ama sonrasında bir çekişme olabilir gibi  ($$)  :D

son zamanlarda işlerin yoğunluğundan hiç giremedim ki siteye kaçıncılığa düştüm acaba :) saldırı başlasın o zaman :)

Ufuko

Alıntı yapılan: Kamrey - 06 Şubat 2019, 12:47:30
son zamanlarda işlerin yoğunluğundan hiç giremedim ki siteye kaçıncılığa düştüm acaba :) saldırı başlasın o zaman :)
Evet biraz aşağılara düşmüşsünüz  :D Yarışmamız yarın gece server saati 23:59'da sona eriyor  (spk)

Kamrey

Alıntı yapılan: Ufuko - 06 Şubat 2019, 13:38:31
Evet biraz aşağılara düşmüşsünüz  :D Yarışmamız yarın gece server saati 23:59'da sona eriyor  (spk)

hayatta listeye giremem :) 0.8 $ kazanmam lazım en az :)

Ufuko

volkanaydinli

@Z.K.U.D. ile kimse baş edemez :)

Z.K.U.D

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 07 Şubat 2019, 19:53:22
@Z.K.U.D. ile kimse baş edemez :)

Hahahaha sağol dostum nerde eski ptc'ciler  (spk) Ben de son günlerde bıraktım offerwalls alanındakileri artık doğru düzgün görev kalmadı :)