OffersBux

Başlatan Ufuko, 06 Aralık 2018, 15:30:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

macleod38

reklam engelleyici hatası alanlar tekrar görev sayfasına girin hata ekrana geldiğine ctrl f5 yaparak tarayıcı yı temizleyin sorun düzzelecektir.

halibo

dün benimde girmedi bugün çalışıyor (ok)

Ufuko

Merhabalar,

Live Banner aktif edilmiştir  (ok)
Buradan Ulaşabilirsiniz: https://www.offersbux.com/index.php?view=account&page=banners

gaddar

Hadi hayırlısı :) Live banner candır .

HalitCirik

Merhaba hocam bugün konunuzu görüp siteye girdim ve premium alarak denemeye başladım. Reklam tıklamanın dışında yaptığım bir iki şeyden parayı alamadım bir kaç aksilik oldu ( video izleme görevinde %89 da site buga girdi). yinede reklam tıklayarak günlük kazancımın 0.016 olduğunu farkettim. premium süresi 90 gün ben bu premium süresi boyunda reklamlardan sanırım max 1.5usd kazanacağım doğru mu?

Ufuko

Alıntı yapılan: HalitCirik - 11 Nisan 2019, 23:59:59
Merhaba hocam bugün konunuzu görüp siteye girdim ve premium alarak denemeye başladım. Reklam tıklamanın dışında yaptığım bir iki şeyden parayı alamadım bir kaç aksilik oldu ( video izleme görevinde %89 da site buga girdi). yinede reklam tıklayarak günlük kazancımın 0.016 olduğunu farkettim. premium süresi 90 gün ben bu premium süresi boyunda reklamlardan sanırım max 1.5usd kazanacağım doğru mu?
Merhaba,

OffersBux yatırım sitesi değildir, Offerwall, görev ve anket yaparak kazanç sağlamak ön plandadır. Dolayısıyla yalnızca üyelik yükselterek kazanç sağlama durumu bizde olmaz. Direct Referral sayınızı arttırdığınız zaman upgrade üyeliğin faydası olacaktır. Premium üyelik ile DR kazancınız %40 olur, Standard üye için bu oran %20'dir. Referans sahibi olmadan Premium üyelik alınmasını önermiyoruz.

İsterseniz yatırımınızı iade edebiliriz.

HalitCirik

Alıntı yapılan: Ufuko - 12 Nisan 2019, 00:14:06
Merhaba,

OffersBux yatırım sitesi değildir, Offerwall, görev ve anket yaparak kazanç sağlamak ön plandadır. Dolayısıyla yalnızca üyelik yükselterek kazanç sağlama durumu bizde olmaz. Direct Referral sayınızı arttırdığınız zaman upgrade üyeliğin faydası olacaktır. Premium üyelik ile DR kazancınız %40 olur, Standard üye için bu oran %20'dir. Referans sahibi olmadan Premium üyelik alınmasını önermiyoruz.

İsterseniz yatırımınızı iade edebiliriz.
iade mümkünse memnun olurum yanlış anlaşılma olmuşta :)

Ufuko

Alıntı yapılan: HalitCirik - 13 Nisan 2019, 18:41:32
iade mümkünse memnun olurum yanlış anlaşılma olmuşta :)
:y  (spk)

Ufuko

Arkadaşlar MoreTvTime çeşitli güncellemeler amacıyla 1-2 haftalık süreyle geçici olarak kaldırılmıştır.
Sorunlar çözülüp tekrar aktif hale geldiğinde eklenecektir.

Kamrey

MoreTvTime yoksa madem @sadolee  bize anket çözdür :) diye slogan atasım tuttu :)

@Ufuko