OffersBux

Başlatan Ufuko, 06 Aralık 2018, 15:30:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: serdarerol - 01 Eylül 2019, 21:59:35
@Ufuko  moretvtime para vermiyorki nasıl birikterebilir o kadar hayatsız olması lazım bir insanın o kadar biriktirmesi için moretvden
Evet bize vermiyor ama VPN ile netknife görev başı 0.0014 alıyor :)

MoreTvTime ülkeye göre dinamik değerde kazanç veriyor  ;)

serdarerol

@Ufuko önerebileceğiniz bir vpn programı varmı bunun için

lutch

Hangi ülkede veriyor acaba o kadar  ??? Birleşik Krallık'da mobilde 0.0045 veriyor görev başına. Almanya'da görev başına bilgisayarda 0.0011 veriyor bilginize... Ben Hola VPN ile denedim.

lutch

Arkadaşlar bilgisayarda Kanada 0.003 veriyor görev başına  :m Ama site bakiyesine 0.0018 işliyor. Ama bir yerden sonra sistem anlıyor ve azaltıyor geliri...

lutch

Klasik  adscendmedia yaptığım anketi saymıyor  :m :m

lutch

Tekrar yaptım anketi ve yine sayılmadı. Gerçekten böyle olunca çözesim gelmiyor. Boşu boşuna zamanım gidiyor.

Ufuko

Alıntı yapılan: dokansent - 13 Eylül 2019, 18:10:36
Tekrar yaptım anketi ve yine sayılmadı. Gerçekten böyle olunca çözesim gelmiyor. Boşu boşuna zamanım gidiyor.
Bu konuda elimizden bir şey gelse yardımcı olmak isterdik, zira siz anketi tamamlayınca bizde kazanıyoruz  :) Ama yapabileceğimiz bir şey yok sanırım (eht)

lutch

Alıntı yapılan: Ufuko - 14 Eylül 2019, 17:35:32
Bu konuda elimizden bir şey gelse yardımcı olmak isterdik, zira siz anketi tamamlayınca bizde kazanıyoruz  :) Ama yapabileceğimiz bir şey yok sanırım (eht)

En yüksek teklifleri adscendmedia veriyor ama o da yan çizmeye başladı artık. Başka yerden offer yapmaya başladım. Kazancı daha düşük ama yapacak bir şey yok...

Emou

Merhaba arkadaşlar siteye yeni katıldım. Sanırım sahibi de burada. Size de merhabalar :)

Sitede çok fazla seçenek var keşfetmeye başlamadan yazayım dedim en iyi verim için nerelerde zaman geçirmeliyim?

lutch

Alıntı yapılan: Emou - 14 Eylül 2019, 20:07:56
Merhaba arkadaşlar siteye yeni katıldım. Sanırım sahibi de burada. Size de merhabalar :)

Sitede çok fazla seçenek var keşfetmeye başlamadan yazayım dedim en iyi verim için nerelerde zaman geçirmeliyim?

Eğer gerçekten kazanmak istiyorsan; OfferWall yerinden offer yapman gerek.