OffersBux

Başlatan Ufuko, 06 Aralık 2018, 15:30:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

MinuteStaff 1 aydır çalışmıyor ve herhangi bir yanıt alamıyoruz.
Bu sebeple siteden kaldırılmıştır  (red)

Ufuko

Alıntı yapılan: Ufuko - 27 Ocak 2020, 08:55:30
MinuteStaff 1 aydır çalışmıyor ve herhangi bir yanıt alamıyoruz.
Bu sebeple siteden kaldırılmıştır  (red)

MinuteStaff bizim kaldırmamızı bekliyordu herhalde ki geri döndü  :D

Sorunları çözmüşler ve şu an düzgün çalışıyor  (ok)
Ayrıca geriye dönük kazançların da ödeneceği sözünü vermişler  ($$)

ElisaMcCline

@Ufuko ,
yeni site açsanız, haberimiz olurdu değil mi ?  ??? ... diye sormuyorum, olurdu diye düşünüyorum :)

Ama size iş yapan biri, başka birine de iş yapıyor olabilir. Yeni bir site görüyorum birkaç gündür.
Acaba dedirttirecek kıvamda açıkçası :D

Es kaza haberiniz yoksa bir bakın isterseniz dedim :)
Bilmiyorum, tasarımcınız mı, kodcunuz mu aynıdır ya da sıkı bir takipciniz midir :)

Ufuko

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Ocak 2020, 16:05:34
@Ufuko ,
yeni site açsanız, haberimiz olurdu değil mi ?  ??? ... diye sormuyorum, olurdu diye düşünüyorum :)

Ama size iş yapan biri, başka birine de iş yapıyor olabilir. Yeni bir site görüyorum birkaç gündür.
Acaba dedirttirecek kıvamda açıkçası :D

Es kaza haberiniz yoksa bir bakın isterseniz dedim :)
Bilmiyorum, tasarımcınız mı, kodcunuz mu aynıdır ya da sıkı bir takipciniz midir :)
Site [spoiler]BBux[/spoiler] mu hocam? @ElisaMcCline   :D

Şu an için başka sitemiz bulunmuyor. Bahsettiğiniz site yukarıda spoiler içindeki site ise geliştiricimiz o siteye de iş yapıyor ancak bizden bağımsız :) Maalesef arkadaş sıkı takipçimiz ve bazı şeyleri bizden kopyalayıp aynı türde bir site açma peşinde :D Burada biz ne diyoruz... taklitler aslını yüceltir efenim  :PP

Ama eğer [spoiler]OffersClix[/spoiler] sitesini gördüyseniz evet o site bizim ve şu an tasarımı mobil uyumlu hale getirmek için test amaçlı kullanıyoruz. O sebeple tasarımı vs her şeyi OffersBux ile aynı durumda :)

ElisaMcCline

Yok, offer lı birşey olsaydı, yaa yeni site var niye haber vermiyorsunuz derdim :D
Yani ilkiydi gördüğüm.

Tamam anlaşıldı, geliştirici aynı, sizde tutan ne varsa öbür tarafa da yapıyor demek ki :) :y

Yani artık bu sektörde bu kadar var olunca, ilk bakışta az-çok birşeyler görebiliyor insan.
Dikkatimi çekince biraz daha içerilere girdim ve girdikçe, OHA denecek benzerlikler görüyor insan, biraz tuhaf gelince bir sorayım dedim :)

Fikir haklarınızı satın bari :P :D

Ufuko

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Ocak 2020, 19:13:36
Yok, offer lı birşey olsaydı, yaa yeni site var niye haber vermiyorsunuz derdim :D
Yani ilkiydi gördüğüm.

Tamam anlaşıldı, geliştirici aynı, sizde tutan ne varsa öbür tarafa da yapıyor demek ki :) :y

Yani artık bu sektörde bu kadar var olunca, ilk bakışta az-çok birşeyler görebiliyor insan.
Dikkatimi çekince biraz daha içerilere girdim ve girdikçe, OHA denecek benzerlikler görüyor insan, biraz tuhaf gelince bir sorayım dedim :)

Fikir haklarınızı satın bari :P :D
Sormayın hocam elimizi verdik kolumuzu kaptırdık  (eht)
Forum'da ki konulara kadar benden kopyalamış yahu  :D

Ufuko

Selamlar  (spk)

Artık Account sayfasında Upline yani size referans olan kişinin kim olduğunu görebilecek hatta mesaj gönderebileceksiniz  :)

Bu güzel güncelleme için OffersBux Developer Ekibimize teşekkür ediyorum  (spk)  :D

Ufuko

OffersBux olarak istek ve önerilerinize önem veriyoruz efenim  (spk)

Üyelerimizden gelen talep üzerine Mesaj Sistemini daha dikkat çekici hale getirdik. Artık yeni mesaj aldığınızda Account sayfasında bir zil göreceksiniz  :D

Ufuko

Selamlar  (spk)

Bilenleriniz vardır; OffersBux olarak script kullanımımız ile ilgili EvolutionScript ile çekişme yaşıyoruz ve bazı platformlarda sitemize ait konular bu sebeple LEGIT statüsünden düşürülerek DOUBTFUL yani şüpheli yapıldı. An itibari ile OffersBux.com olarak EvolutionScript lisansına sahibiz  (ok)

İlgili Lisans Kontrol sayfası: https://www.evolutionscript.com/license-checker
[spoiler][/spoiler]

Buna mukabil [spoiler]BeerMoneyForum (BMF)[/spoiler] statümüz tekrar LEGIT yapıldı. Ancak [spoiler]FoxyRating (Eski NBR)[/spoiler] statümüz halen DOUBTFUL durumunda. Bu konuda destek istiyorum; ödeme alan arkadaşlar kanıtlarını ilgili platformda paylaşırlarsa sitenin göz önüne çıkıp tekrar değerlendirilmesini sağlayabilir  (spk)

İlgili Platform: [spoiler]https://foxyrating.com/en/review-32078-offersbux[/spoiler]

Teşekkürler  :)

* Diğer platform isimleri reklam olmaması amacıyla spoiler içinde verilmiştir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ufuko - 02 Şubat 2020, 17:15:08
Selamlar  (spk)

Bilenleriniz vardır; OffersBux olarak script kullanımımız ile ilgili EvolutionScript ile çekişme yaşıyoruz ve bazı platformlarda sitemize ait konular bu sebeple LEGIT statüsünden düşürülerek DOUBTFUL yani şüpheli yapıldı. An itibari ile OffersBux.com olarak EvolutionScript lisansına sahibiz  (ok)

İlgili Lisans Kontrol sayfası: https://www.evolutionscript.com/license-checker
[spoiler][/spoiler]

Buna mukabil [spoiler]BeerMoneyForum (BMF)[/spoiler] statümüz tekrar LEGIT yapıldı. Ancak [spoiler]FoxyRating (Eski NBR)[/spoiler] statümüz halen DOUBTFUL durumunda. Bu konuda destek istiyorum; ödeme alan arkadaşlar kanıtlarını ilgili platformda paylaşırlarsa sitenin göz önüne çıkıp tekrar değerlendirilmesini sağlayabilir  (spk)

İlgili Platform: [spoiler]https://foxyrating.com/en/review-32078-offersbux[/spoiler]

Teşekkürler  :)

* Diğer platform isimleri reklam olmaması amacıyla spoiler içinde verilmiştir.

Hadi hayırlı olsun :) :y

Sonunda paraya kıydık diyorsun yani :g