OffersBux

Başlatan Ufuko, 06 Aralık 2018, 15:30:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

Sitede aşırı reklam var hesabımı göremiyorum  *)

Hangi reklamdan kaynaklanıyor bilmiyorum ama örneğin reklamlar alanında tıklama yaparken bu sayfa arada kendi kendine yenilenip siteyle alakasız saçma sapan yerlere giriyor.  ???
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Ufuko

Alıntı yapılan: cocoextra - 05 Şubat 2020, 17:50:27
Bir türlü anket yakalamıyorum yav , yoksa diğer sitelerin yüzüne bakmayacağım ama yok  (zopa)
Bunun sebebi sanıyorum aynı offerwallın başka sitelerde kullanılıyor olması.

Belki @rota26 yardımcı olabilir  :D  :P

Ufuko

Alıntı yapılan: strenergy - 05 Şubat 2020, 17:56:29
Sitede aşırı reklam var hesabımı göremiyorum  *)

Hangi reklamdan kaynaklanıyor bilmiyorum ama örneğin reklamlar alanında tıklama yaparken bu sayfa arada kendi kendine yenilenip siteyle alakasız saçma sapan yerlere giriyor.  ???
İzlenen reklamlar genelde PTC siteleri ve içlerinde Popup kullananlar var, bizim sitede Popuplar kaldırıldı yalnızca OffersGrid ve Bonus Game bölümünde mevcut. Ancak izlenen reklamlar için yapabileceğimiz bir şey yok, onlar kullanıyorsa haliyle reklamı izleyende etkileniyor.

strenergy

Alıntı yapılan: Ufuko - 05 Şubat 2020, 18:01:04
İzlenen reklamlar genelde PTC siteleri ve içlerinde Popup kullananlar var, bizim sitede Popuplar kaldırıldı yalnızca OffersGrid ve Bonus Game bölümünde mevcut. Ancak izlenen reklamlar için yapabileceğimiz bir şey yok, onlar kullanıyorsa haliyle reklamı izleyende etkileniyor.

Reklamları izlerken değil, reklamları izlemeye devam ederken reklamların bulunduğu sayfa ilginç sitelere giriyor sekmeyi yenileyip.

Yani şu sayfayı;

[spoiler]https://www.offersbux.com/?view=ads[/spoiler]

Ufuko

Alıntı yapılan: strenergy - 05 Şubat 2020, 18:05:46
Reklamları izlerken değil, reklamları izlemeye devam ederken reklamların bulunduğu sayfa ilginç sitelere giriyor sekmeyi yenileyip.

Yani şu sayfayı;

[spoiler]https://www.offersbux.com/?view=ads[/spoiler]
Orada 2dk lık süreçte sayfayı yenileyen basit bir kod mevcuttu onunla ilgisi olacağını sanmıyorum ama onuda kaldırdım. İlgili bölümde tüm sitede olduğu gibi Aads, AdHitz ve Mellow reklamları mevcut, bunlar Popup veya yönlendirme yapmayan firmalar.

Bu konuda daha önce sorun yaşadığımız Runative gibi firmaları site genelinden kaldırdık. Bende herhangi bir engelleyici bulunmayan telefonumla veya bilgisayarımla deneme yaptığımda herhangi bir yönlendirme ile karşılaşmıyorum (Reklam izleme esnasında oluyor, onlar izlenen site kaynaklı)

Yönlenen sitenin linkini gönderebilir misin?

strenergy

Alıntı yapılan: Ufuko - 05 Şubat 2020, 18:24:06
Orada 2dk lık süreçte sayfayı yenileyen basit bir kod mevcuttu onunla ilgisi olacağını sanmıyorum ama onuda kaldırdım. İlgili bölümde tüm sitede olduğu gibi Aads, AdHitz ve Mellow reklamları mevcut, bunlar Popup veya yönlendirme yapmayan firmalar.

Bu konuda daha önce sorun yaşadığımız Runative gibi firmaları site genelinden kaldırdık. Bende herhangi bir engelleyici bulunmayan telefonumla veya bilgisayarımla deneme yaptığımda herhangi bir yönlendirme ile karşılaşmıyorum (Reklam izleme esnasında oluyor, onlar izlenen site kaynaklı)

Dün karşılaşmıştım bu durumla link alamadım maalesef. Olursa tekrar yazarım mutlaka :)

Bkirsan

Alıntı yapılan: Ufuko - 05 Şubat 2020, 17:44:00
Çerezleri temizleyin  :y

Bu hususu atlamışım temizleyince düzeldi  :y

rota26

Alıntı yapılan: cocoextra - 05 Şubat 2020, 17:50:27
Bir türlü anket yakalamıyorum yav , yoksa diğer sitelerin yüzüne bakmayacağım ama yok  (zopa)
Alıntı yapılan: Ufuko - 05 Şubat 2020, 18:24:06

sa

bildiğim kadrıyla söyleyeyim. siteden siteyede değişiyor. Fakat hiç çıkmama olayının başka sitelerde çözülmesiyle alakalı.
Anket çözmeye bir siteden devam edildiğinde çıkmamayı bi kenara bırakın, anket çıkma olayı artacaktır.
Ben referanslarıma gerekli taktiği gönderiyorum. Bu taktiği uygulayanlara anket çok çok fazla çıkabiliyor. Tabi bunu şartlar gereği uygulamayanlar oluyor.  :y
Hep sitenizin reklamını yapacanız birde ben taktik reklamı yapayım.  :D

Ufuko

Merhaba,

Bu Offerwall'lar aşağıda belirtilen sebeplerden ötürü kaldırılmıştır:

AdClickWall: Çok sayıda bekleyen ödememiz var, ödemelerimizi alırsak kullanmaya devam edebiliriz.

MyAdWall: Çok düşük aktivite.

LikeFlow: Çok düşük aktivite ve kullanıcılar için çok az görev.

Ve...

ClixWall: Bu Offerwall'da yakında kaldırılacaktır.

Bilginize sunarız.

Ufuko

1 senenin ardından AdGateMedia başvurumuzu panelden yapabildik, hadi hayırlısı  :D Normalde panele giriş bile yapamıyorduk, kapıdan çeviriyorlardı, ne değişti bilmiyorum ama ilk kez girebildim :g Şu an için başvurumuz beklemede, sonucunu bekliyoruz. Önemli bir firma, bünyemize katabilirsek çok iyi olacak  ($$)

[spoiler][/spoiler]

Developer ekibimize yine iş çıkacak gibi  :PP